Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם מראים את המרחק על הצג וכמובן מצפצפים.

תקשיבו... הם הרסו לי את השמיעה, בכל פעם שאני שאני חולפת על פני הילוך הרוורס הם צורחים.

שלא לדבר על כך שאני ברוורס. זה סיוט, מוציאים אותי מהריכוז במקום לעזור לי.

כששאלתי במקום ההתקנה אם אפשר להנמיך, אמרו לי שאפשר רק לכבות את הצליל, שיש כפתור(זה היה עוד לפני שהבנתי כמה הם חופרים ולא ידעתי שאסתבך עם זה)

כשכבר נסעתי משם חיפשתי את הכפתור ללא הצלחה, למישהו יש מושג איפה הוא נמצא?

חיישני רוורס.jpg

פורסם (נערך)

אמור להיות כפתור הזזה קטן מאחורי החלק שצילמת. לא בכל הדגמים הוא קיים.

מה שכן תמיד קיים זה חור קטן לרמקול, ואותו אפשר לכסות בחתיכת סלוטייפ. זה ינמיך את הרעש.

9c8f0c8c9576357e66c77a4996f13296.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אצלי יש את אותו הצג והתקנתי את החיישנים רק לפני חודשיים. הכפתור נמצא למעלה.

אני מאוד רגיש לשמיעה ושומע כל פיפס קטן, ועדיין הצג הזה לא עושה לי חור בראש, אולי זה דגם משופר.

תומך בחבר הפורום הקודם שממליץ לכסות את הרמקול בנייר דבק, ישמעו הרבה פחות. לא ממליץ לכבות את הרמקול לגמרי.

• תוכן חדש...