Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שטוב לך, זה מה שכדאי.

איך אנשים זרים יחליטו על צרכיך וטובתך?

אני, לדוג', ממש לא יודע כלום על הצרכים שלך, איך אפשר לי לדעת מה כדאי לך?

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

כפי שכתבו מעליי הכדאיות תלויה בצרכים שלך.

קודם כל - לא קונים רכב בלחץ (דחוף)

גם לא הבהרת מדוע אתה מעוניין להחליף את מה שיש לך. לגופו של עניין מדובר ברכב מאובזר ומרווח עם שוק די גרוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממליץ להתרחק, אלא אם כן קיבלת אותה במחיר נמוך ביותר. לרכב הזה שוק יד שניה גרוע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני רוצה להחליף בגלל שאני מעוניין ברכב משפחתי ברמת גימור של מנהלים באותו השווי של האיביזה ( מחירון 65000 ) המחירון של הMG הוא ( 72000 ) ונמכרת ב 50000-55000 גם השוק של הסיאט לא משהו וכשאני אומר דחוף זה רק בגלל שיש לי היזדמנות לקנות אחת במצב טוב ההתייעצות היא לגבי אמינות ואחזקה ( עלויות )

פורסם

נמכרו מעט מאוד מכוניות כאלה בארץ, קשה לי להאמין שיש מספיק יחידות בשביל שמישהו יוכל להגיד משהו על האמינות של דגם זה.

מדובר ברכב סיני ואלה באופן כללי עדיין לא הפגינו אמינות מרשימה, כך שכנראה לא אטעה אם אומר שהאמינות של הרכב הזה לא מהגבוהות.

לדעתי האיביזה שלך היא עיסקה יותר טובה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תבדוק לנצ'יה דלתא. אתה תופתע לגלות רכב טוב משמעותית מהMG הסינית הזו, שגם לו יש שוק גרוע - אבל לפחות יש לו אבא ואמא...מותג מוכח וידוע של פיאט.

פורסם
תבדוק לנצ'יה דלתא. אתה תופתע לגלות רכב טוב משמעותית מהMG הסינית הזו, שגם לו יש שוק גרוע - אבל לפחות יש לו אבא ואמא...מותג מוכח וידוע של פיאט.

אני מסכים בהחלט, עם כל מלה.

בכדי להמחיש עד כמה אין אבא ואמא לרכב הזה, ועד כמה חשש בזמנו היבואן, לובינסקי מהחדרה של המותג הסיני הזה, כדאי שניזכר שהדגם הספציפי הזה, כענין של מדיניות, לא נמכר בזמנו ללקוחות פרטיים, כנראה מתוך חשש, רציני למדי, של היבואן, שיקרו תקלות ואנשים פרטיים יוציאו שם רע מאוד למותג הזה.

לכן, עד כמה שזכור לי, הוזמנה כמות מוגבלת של מכוניות, אם אני לא טועה משלוח אחד או שנים, שיועד באופן בלעדי לחב' הליסינג של לובינסקי פריים ליס.

לא מעט רכבים נמסרו לחב' קוקה קולה, שהינה שכנה של היבואן לובינסקי ברח' כהנמן בבני-ברק.

לכן, לא צריך ללכת רחוק. מדובר במס' מצומצם של רכבים שיועדו אך ורק לליסינג. אכן, מן הסתם, תקנה את הרכב במחיר שחיטה, השאלה האם ישתלם לך לנהוג ברכב כזה, שהביקורות עליו לא היו מי יודע מה.

ודי לחכימא

פורסם

אני סתם מנחש. אתה מחפש רכב משפחתי כי יש צאצא ראשון בדרך?

אם כן אז אל תמהר, גם האיביזה מתאימה לחלוטין למשפחה עם ילד אחד (ואף 2 אם צריך).

פורסם
ההתייעצות היא לגבי אמינות ואחזקה ( עלויות )

לא שמעתי על בעיות אמינות ברכב זה, עלויות האחזקה יהיו לא זולות משום שטיפולים ותיקונים תצטרך לבדק רק ברשת היבואן, וגם החלפים - מקוריים בלבד, ולסיום גם ירידת הערך תהיה כנראה לא נמוכה.

אם אתה מודע לכל החסרונות לעיל, ועדיין מעוניין לרכוש - שיהיה לך בהצלחה.

קח בחשבון שתוכל לרכוש כמעט כל משפחתית נפוצה מאותו שנתון במחיר דומה (לדוגמא i30, פוקוס, ואולי אפילו מונדיאו )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...