Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק לרכב מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בהנחה ואני מקבל את מבוקשי (A3, לא ננקוב בדגם, אבל בנזין וחזקה משלי ביותר מ100 כ"ס... ;)) ממקום אליו (אולי) אני עובר.

האם מישהו פה מקבל רכב דומה (לפחות מבחינת האופי) מהעבודה? האם הוא מתדלק 98 או שמחייבים אותי למלא 95 וזהו. (מן הסתם העבודה משלמת...)

מישהו יודע מה קורה ל3.2 ליטר של אודי כשהוא פוגש אוקטן 95? (ביום טוב, הרי ראינו גם תחנות עם אוקטן נמוך יותר).

פורסם

לא קורה כלום..

לראיה האודי A6 החדשה עם המנוע 3.2 שותה 95.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמה פעמים יצא לי למלא בטעות 98 בפזומט/דלקן של הליסינגים השונים שהיו לי, ותמיד זה עבד.

לאורך זמן כנראה שתמשוך את תשומת ליבו של מי שמשלם על הדלקן, אבל עקרונית (לפחות לי) זה מזרים גם 98.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ברוב הדלקנים אין בעיה לדלק 98 במקום 95.אם לא תסע יותר מדי, גם סביר להניח שלא יעירו לך על כך.

אגב אם היצרן לא קבע שהרכב צריך דלק 98 - אין שום סיבה לשים דלק כזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איפה אתה עובד שאתה מקבל אוטו כזה? :shock:

ולמה איפה שאני עובד המקסימום שאפשר לקבל זה אימפרזות לנסרים ומאזדות? :?

יש מצב אתה מסדר לי עבודה בחברה שלך? :lol: :lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
איפה אתה עובד שאתה מקבל אוטו כזה? :shock:

ולמה איפה שאני עובד המקסימום שאפשר לקבל זה אימפרזות לנסרים ומאזדות? :?

יש מצב אתה מסדר לי עבודה בחברה שלך? :lol: :lol:

אני עוד לא עובד שם, בשבוע הבא אני אדע מה קורה עם זה...

כרגע אני יודע שהם רוצים אותי ולא נבהלו מהדרישות שלי - זה מספיק :)

פורסם

אני יודע שמנועי ה2.0 של פולקסוואגן גולף החדשה "שותים" רק אוקטן 98 עקב ההזרקה הישירה לצילינדר הדבר קריטי וחשוב מאוד!

אני מעריך שגם כך באודי 3.2 FSI

הכי טוב צלצל לחברה למחלקה הטכנית ושאל אותם-תקבל את התשובה הכי טובה והכי מדוייקת.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...