Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיגו 206 ומותקן מערכת אזעקה מקורית של פיגו (שבה אני לא משתמש) ויש בנוסף עוד נעילה חיצונית שמחוברת למרים חלונות. היום הופעתי לגלות פתאום שאני לא מצליח לנעול את האוטו עם הנעילה החיצונית וגם לא עולה החלונות. הוא כאילו נותן לי פיקים כאילו זה נועל אבל זה לא נועל את האוטו. נעלתי עם המפתח ושפתחתי פתחתי עם החיצונית וזה פתח. ניסיתי שוב וזה רק פותח ולא נועל. יש למישהו רעיון מה הבעיה??

פורסם

שלילי.

במצב כזה היה נפתח גם בנעילה עם המפתח. (או בלחיצה על הכפתור ברכב או כל דבר אחר)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
שלילי.

במצב כזה היה נפתח גם בנעילה עם המפתח. (או בלחיצה על הכפתור ברכב או כל דבר אחר)

לא בטוח.

אצלי במגאן כשיש גשם נכנס איפשהו מים ויש חיווי של דלת פתוחה כשהאורות מכובים (לך תבין..)

נעילה מתוך הרכב עובדת כמו שצריך,

הנעילה המקורית של הרכב עובדת כמו שצריך (שלט בתוך המפתח),

האזעקה של רב בריח עושה שטויות כמו אצל פות"ש, נועלת וישר פותחת.

יום טוב גם לך

פורסם

וואלה.

לא יודע מה להגיד לך.

אצלך למשל, אם לדור-סנס המקורי הלוקר הדפוק לא מפריע לנעול (מהשלט המקורי) אז למה זה כן מפריע לרב-בריח?

אתם והצרפתיות שלכם.

משוגע מי שמתעסק שם בחשמל בלי נסיון וספרות טכנית צמודה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יש למישהו רעיון? כי זה מסובך שם. בעבר ניסיתי לחבר את המרים חלונות לשלט המקורי של הפיגו שיעבוד עליו וזה בלתי אפשרי. כי קניתי את האוטו עם האזעקה הנוספת. מה אפשרי לעשות?

בעקרון מבחינתי אני לא צריך 2 נעילות. אם הנעילה המקורית תעבוד עם המרים הכי טוב. בעיה שלא הצלחתי לעשות את זה.

• תוכן חדש...