Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי שלא רואה מוסך ב-65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להגיד לא לקנות יפני זאת טעות בדיוק כמו שלהגיד לא לקנות משהו אחר זאת טעות ואפילו הרבה יותר חמורה!

יש בך איזושהי אובססיבה ליפניות ואתה חושב שאם זה לא יפני אז זה לא טוב... אז בוא אני אגיד לך משהו...

בינתיים ה2 מכוניות הכי טובות בעולם הם גרמניות ואנגליות (מייבאך והרולס רויס)... וכל המרצדסים והיגוארים לא פחות טובים מהלקסוסים... וכל המנהלים (407,מונדאו,פאסאט חדשה,C5חדשה וכל אלו) לא פחות טובים מהמאזדה 6 והאקורד והB4

וגם כל המשפחתיות.. הגולף הפוקוס ה307 וכל אלה גם לא פחות טובות מהלאנטיס והקורולה וכל אלה

אז אם אתה אוהב יפני סבבה... אבל אל תמליץ לאנשים לקנות רק יפני כי זאת טעות ואתה גורם לאנשים אחרים לטעות

פורסם

מאחורה אין יותר מדיי מרווח לאנשים מגודלים.

:shock: נסה לשבת ביפניות מאחורה ותראה איך תרוץ לפוקוס בחזרה.

ישבתי בלאנטיס נסיעה מפ"ת עד יפו במושב האמצעי(קצת פקקים)נהייתי גמור...

בפוקוס אני עושה נסיעות ארוכות מקדימה ומאחורה,לפחות מאחורה הרבה יותר נוחה,מקדימה יש על מה לדבר...מה ששפרו באמת בפוקוס2,אבל עדיין גם עכשיו זה לא סוף העולם

פורסם

אוי הלנטיס זה האוטו הכי לא נוח שנסעתי בו בחיים שלי.. נסעתי לו לחיפה וחזרה (מתל אביב) והיה סיוט

נסעתי גם באלמרה האצ'בק מאחור.. המושבים היו דיי נוחים אבל לא היה לרגליים מקום בכלל

פורסם

ואתה סוכן של מאזדה? תעזבו אותכם מהחרטא הזה, זה לא אוטו. זה צעצוע.

וכן, המאליבו חסכונית (בעסה, אה?), עולה פחות מלאנטיס ונותנת הרבה יותר... אז למה לא?

מפתיע אותך? אותי לא... אני רגיל.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...