Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גררתי את האוטו לפני שבוע עם הביטוח. הכל טוב ויפה.

אבל shit happens :lol: ואני צריך לגרור אותו שוב מחר מחרתיים. ויש לי חשד שהם לא יתלהבו מזה שם בביטוח.

השאלה בכותרת. כל כמה זמן לחברות הביטוח זה נראה לגיטימי להפעיל את הגרירה?

ואם כבר התכנסנו כאן, אז למישהו יש הערכה כמה יעלה לגרור רכב מי-ם לת"א?

V5

פורסם

לפי "שגריר" שעובדת עם חברת הביטוח שלי - כמה שצריך, כל עוד לא מדובר באותה התקלה.

סביר להניח שחברת הביטוח תפנה למוסך בדרישה לדעת מדוע הרכב נגרר פעם נוספת בפרק זמן כה קצר ואם תנוח דעתם, הם ייספגו את העלות גם הפעם.

פורסם

ברוב החברות אין הגבלה על כמות גרירות, כל עוד לא מדובר באותה תקלה שבגללה נגרר הרכב.

אם מדובר בגרירה מאותה תקלה, יחייבו אותך בתשלום עבורה, במידה ולא, תידרש להמציא אישור המעיד על תיקון התקלה הקודמת וכי לא מדובר באותה תקלה.

כמו כן שים לב שלא מעט חברות אינן גוררות ממתחמי מוסכים או ממוסך למוסך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אצלי בביטוח הקודם (איילון) גררתי את הרכב (רדיאטור התפוצץ בעליה של מוצא), אמרו לי שזה גרירה אחת בכל תקופת ביטוח (שנה) לכל תקלה.

כלומר- אין הגבלה על כמות הגרירות, בתנאי שלא מדובר על אותה תקלה.

שלומי

פורסם

עדיף שתברר עם חברת הביטוח שלך, אבל עד כמה שזכור לי, זה עד פרק זמן של שבועיים על אותה תקלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין מגבלה של כמות הפעמים.

יש מגבלה על תקלות קשורות כי חברת הגרירה לא מוכנה לשאת בגרירות עקב תיקון חוזר (שהמוסך ישלם את הגרירה השניה).

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

ע"מ לגרור את הרכב שוב, ולא להיות מחוייב יש להציג חשבונית מהמוסך על תיקון התקלה הקודמת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אצלי יש הגבלה של 5 פעמים בשנה, לא יותר מפעם אחת בחודש.. אף פעם לא ניצלתי ומקווה גם לא להשתמש בזה בעתיד.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...