Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב רכב יד 2 והפולו 2010 מאוד משכה אותי אבל יש לי כמה דברים שאני צריך לדעת..

א. אני מעוניין באוטומט בלבד. האם יש גיר אוטומט שהוא לא dsg בפולו? הבנתי שיש לגיר בעיות אמינות והתחזוקה יקרה.

ב. חוות דעת על הרכב מאנשים תעזור לי מאוד.

ג. האם המנוע (לא ה tsi) נחשב חסכוני? לפחות בגרסת 1.4 ל..

תודה לעוזרים!

פורסם

1. ב-2010 התחלף הדגם של הפולו. הדגם הישן הגיע עם גיר אוטומטי רגיל לא DSG, החדש הגיע רק עם DSG.

2. רכב איכותי, אחד מהטובים בקטגוריה, אבל יקר לאחזקה וכמו שכתבת - בעיות לרוב במנועי ה-1.2 ליטר ובגירי ה-DSG.

3. ה-1.4 ליטר הישן הוא מנוע חסכוני וטוב. לא חסכוני כמו ה-TSI, אבל בסדר גמור. לא יודע איך הוא בשידוך לגיר DSG, יש לי ניסיון איתו בפאביה ופולו ידניות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
1. ב-2010 התחלף הדגם של הפולו. הדגם הישן הגיע עם גיר אוטומטי רגיל לא DSG, החדש הגיע רק עם DSG.

2. רכב איכותי, אחד מהטובים בקטגוריה, אבל יקר לאחזקה וכמו שכתבת - בעיות לרוב במנועי ה-1.2 ליטר ובגירי ה-DSG.

3. ה-1.4 ליטר הישן הוא מנוע חסכוני וטוב. לא חסכוני כמו ה-TSI, אבל בסדר גמור. לא יודע איך הוא בשידוך לגיר DSG, יש לי ניסיון איתו בפאביה ופולו ידניות.

תודה רבה. אז לא כדאי לקנות את הרכב בגלל הגיר הזה? אני מתכנן לקנות 1.4 ל׳

פורסם

כדאי או לא כדאי זה כבר שיקול שלך.

אין בעיה, לדעתי, לקנות רכב שיש לו מחלה ידועה בתיבת ההילוכים. רק צריך לדעת מזה, ולתכנן את צעדיך בהתאם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כדאי או לא כדאי זה כבר שיקול שלך.

אין בעיה, לדעתי, לקנות רכב שיש לו מחלה ידועה בתיבת ההילוכים. רק צריך לדעת מזה, ולתכנן את צעדיך בהתאם.

בדיוק בגלל זה אני פונה לפורום, אני לא יודע אם זאת תקלה נפוצה שתעלה לי ביוקר בעתיד או שזה זניח.

כי לשפץ תיבה כזאת זה שחיטה

• תוכן חדש...