Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב משפחתי שיהיה רכב עיקרי במשפחה שזה אומר עגלה,קניות וכו.

נוסע 22-25 אלף בשנהץ

ההתלבטות שלי כמו שאפשר להבין מהנושא היא בין סיד קורולה ואוקטביה.

המחיר די זהה אבל לכל אחת מהמכוניות יש חסרונות/יתרונות יחודיים והייתי רוצה לשמוע את דעתכם :

1. סיד - התרשמתי ממש לטובה אחרי נסיעת מבחן.אחראיות(3+4), מרווחת,מאובזרת ויחסית חסכונית. החסרון הוא ששמתי לב שמחיר שלה ממש צונח אחרי 3-4 שנים.

2. אוקטביה - הכי חסכונית מבין שלושה, אחלה אבזור ונוחה מאד לנסיעה. הבעיה איתה זה האמינות של הגיר וטיפולים יקרים של היבואן.

3. קורולה - די חסכונית,אבזור לא רע, נסעיה חלקה אבל מרגישים שחסר קצת כח שזה כנראה רק תחושבה בעקבות הגיר הרציף...אנשים גבוהים מאחורה (185סמ) נוגעים בתקרה בישיבה ישרה. סך הכל לא רע אבל גם לא משהו אטרקטיבי או שמפיל אותך מהרגליים. יתרון גדול זה אמינות ושמירת ערך.

אז זו דעתי על 3 הרכבים (נסעתי בכולם) - אשמח לשמוע את דעתכם,הארות והערות ומה הייתם בוחרים?

פורסם
ומה הייתם בוחרים?

בזאת עם הציצים הכי גדולים O_O

סתם, נראה לי ששכחת לציין / לשים לב לבגאז' העצום של האוקטביה, שיכול להיות ממש יעיל כאשר יש מלא קניות בסופר, עגלות ילדים, או גופות.

בנוסף האוקטביה מחזיקה את הערך יפה מאוד, חזקה לאללה (אם אתה בקטע של נהיגה), ובתחושה הזכירה לי יותר רכב מנהלים מאשר רכב משפחתי - אבל אני מניח שזה עניין סובייקטיבי.

מהרכבים הנ"ל, הייתי בוחר אותה תודות לפונקציונאליות של תא המטען והעוצמה של מנועי הTSI, והייתי מתפלל לאלוהי הרכב שישמור לי על הגיר... :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הסיד שאיבדה ערך היתה נפוצה בליסינג. זו לא.

הקורולה מעולה. זריזה לא פחות מהאוקטביה, נוחה, מרווחת. אך מנותקת מהכביש אם זה חשוב לך.

אוקטביה? מעבר לאחריות לא הייתי מחזיק אותה, ואני עוד אוהב את מותגי vag למיניהם. לגבי שמירת ערך שלה - זה תיאורטיות משום שמשפיעה הסחירות. יש פה חבר פורום שמנסה למכור אחת - אולי יש לו מידע מדוייק יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה מעניין מה שאתה אומר לגבי שסיד,על כך הייתה נפוצה בליסינג ועקב כך המחזור הקודם של הדגם איבד את ערכו. אבל זה נכון גם לגבי טויוטה ואוקטביה - דגמים חדשים בליסינג חזק מאד (הרבה יותר יסיד) וערכם נשמר יותר.

פורסם

האוקטביה לדעתי היא המוצלחת ביניהן.

אני אישית רכשתי ידנית, אז בעיית הdsg לא רלוונטית אצלי.

אני לא בטוח שמחירי הטיפולים ביבואן יקרים יותר מאשר מקומות אחרים. טיפלתי במספיק רכבים להגיד לך שאם יש הבדל - הוא מינורי.

טיפול במורשה יקר בכל יבואן.

פורסם

האוקטביה עולם אחר בהשוואה לשאר הקטגוריה.

לך תקרא קצת את מה שיש למגזינים בחו״ל להגיד עליה, כולל what car הבריטי שבחר בה כמכונית השנה בקטגוריה שלה בפעם השניה ברציפות (הA3 היתה אחת המתמודדות בין השאר...).

• תוכן חדש...