Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקלה ברכב שפתאום מופיע לי בשעון תמונה של דגל של טמפרטורה ובנוסף המד טמפרטורה מתחיל לעלות.ֿ

הייתה לי את התקלה הזאת לפני 3 חודשים ופתאום נעלמה מעצמה ועכשיו זה שוב חזר לי.

בדקתי מים והכל תקין מה שכן כאילו שהמאוורר לא מסתובב, הבנתי שיש לו כמה מהירויות שונות שהוא עובד וכשאני מפעיל את המזגן אז הוא כן מסתובב ככה שאני יודע שאין לו שום תקלה מבחינה חשמלית.

האם מישהו מכיר את התקלה ויודע איך לפטור אותה בלי להחליף את המאוורר שזה מה שהמליץ לי המכונאי שלי?

בנוסף קיימת לי תקלה נוספת שבמהלך נסיעה כשהרכב מגיע להילוך שלישי הוא מחליק לי ומעביר מיד להילוך רביעי.

כאילו שהוא מושך את הטורים ואז מעביר הילוך וזה ממש מעצבן . כשקניתי את הרכב לא היה לי את זה. , המליצו לי לעשות טיפול גדול כולל החלפה של שמן גיר ופילטר גיר ומאז זה התחיל לי התקלה הזאת בגיר.

הרכב מונית לשעבר עשה 500 אלף קילומטר אבל נוסע כמו שד טזמני.

התקלה של החימום החלה לי שבוע אחרי שהחלפתי את הבלוק קירור של המנוע כי הייתה לי נזילה של שמן ממנו.

אשמח לחוות דעת וניסיון מבעלי רכב דומה שעברו את הדברים האלה אני כרגע סובל מהם.

תודה רבה מראש לכל העוזר

פורסם

בקשר לחימום הייתי מציע לבדוק את תפקוד הטרמוסטט עצמו באם הוא נתפס. לא נראה לי מאוורר.

ייתכן גם שהרדיאטור סתום באופן חלקי. הבדיקות הללו כרוכות במעט עבודה יחסית, ולאחר מכן קרוב לוודאי שבעיית החום תיפתר.

פורסם

תודה רבה דרך אגב שכחתי לציין שגם החלפתי רדיאטור לאחד חדש לפני כחודשים. אז יכול להיות שהוא לא סתום חלקית אבל כמובן אבדוק את האופציה הזאת מחר בבוקר בנוסף אבדוק את הטרמוסטט כמובן, לפני כמה חודשים כשהייתי במוסך הוא ניתק איזה חיישן כלשהו ואז חיבר בחזרה ועשה איפוס במחשב וזה איכשהו הסתדר לי. ואז חזר על עצמו ואז אחרי יומים הסתדר לכמה חודשים.

החיישן הזה ניתקתי אותו אתמול וראיתי שלא מופיע לי המצוף של הטמפרטורה וזה פתחתי את המכסה מנוע וראיתי שהמאוורר נכנס לפעולה. כשחיברתי בחזרה את הפלאג המאוורר חדל לעבוד והמפרטורה נשארה כמו שהיא על 100 מעלות, נסעתי ככה קילומטר עד שהגעתי לירידה ושמתי על ניוטלר ככה התקרר לי המנוע בירידה ואחרי 2 קילומטר כבר הגעתי לבית שלי.

הלוואי שאפטר כבר מהתקלות האלו.

פורסם

אגב,

גם אצלי הייתה תקלה, במאוורר.

הייתי בטוח שהוא תקין, עד שהבנתי שהוא פשוט נכנס לעבודה מאוחר מידי (הוא לא התאים את המהירות לטמפרטורה / נגדי המהירות השתגעו).

הצלבה מהירה עם מאוורר זהה מרכב אחר איששה את הטענה.

עם הזמן זה החמיר אגב, היום? המצב התקין הוא כניסה לעבודה במהירות מלאה בטמפרטורה של 102 מעלות (ברכב שלי כמובן) אם אני זוכר נכון

M-TECH E46

פורסם

אם מערכת הקירור סגורה אז ראשית תבדוק את פקק מיכל נוזל הקירור שהוא תקין ומשאיר לחץ. אחר כך תגבוק הטירמוסטת שהוא עובד תקין ולא תקוע. עדיין יש בעיה, תבדוק את משאבת המים.

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם

מעולה אבדוק את כל הדברים האלה ותודה רבה על התגובות. בנוסף האם מוכרת לכם התקלה הזאת של הגיר?

נראה לכם שאם אחליף שמן גיר ופילטר גיר אם התקלה תסתדר לי? או שתהיה גרועה יותר?

יכול להיות שבמוסך שטיפלתי בהתחלה שמו לי שמן גיר חרא וזה משפיע לי על זה. בנוסף בבוקר אחרי כמה שעות שהרכב לא היה בשימוש הגיר קשה כזה כאילו שלוקח זמן לשמן להתחמם ולעבור חלק בין ההילוכים אז הרכב כאילו נותן מכה חלשה בהילוך הראשון ואז הרכב משתחרר לו. נראה לי כמו תקלה של סולולוייד אבל עדין חושד בשמן גיר.

חוץ מזה שיהיה אחלה יום

פורסם

סליחה על ההקפצה אבל האם למישהו יש תשובה על מה שקורה לי עם הגיר והאם שווה לי להחליף שמן גיר ופילטר גיר בשביל לפטור את התקלה או שזה רק יהיה גרוע יותר?

פורסם
סליחה על ההקפצה אבל האם למישהו יש תשובה על מה שקורה לי עם הגיר והאם שווה לי להחליף שמן גיר ופילטר גיר בשביל לפטור את התקלה או שזה רק יהיה גרוע יותר?

תחליף את השמן ופילטר בגיר עם השמן שמתאים לרכב שלך, בדרך כלל רשום בספר הרכב או אולי תמצא גם באתר מרצדס.

למשל דיקסרון VI לא טוב בכלל לגיר במרצדס שלי וגואם לבעיות בגיר.

אם זה לא עבד תשלח לי הודעה פרטית ואני אשאל חברה בארה"ב שיש להם המון ידע ברכבים האלו ואפילו יש מהם שעובדים אצל מרצדס בארה"ב.

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם (נערך)
התקלה של החימום החלה לי שבוע אחרי שהחלפתי את הבלוק קירור של המנוע כי הייתה לי נזילה של שמן ממנו.

יכול להיות שבלוק הקירור לא מתאים או שמשהו שנעשה אז לא היה תקין מכיוון שנראה שתקלת החימום מתחילה מכאן. תבדוק אם אתה עדיין בתקופת האחריות על העבודה ותעדכן את המכונאי שביצע את העבודה בנוגע למה שעשית מאז והעלויות.

"

המליצו לי לעשות טיפול גדול כולל החלפה של שמן גיר ופילטר גיר ומאז זה התחיל לי התקלה הזאת בגיר."

מקרה דומה גם כאן לדעתי. קבלת אחריות על הטיפול. תבדוק אם אתה עדיין בתקופת האחריות.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • תוכן חדש...