Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחשב נייד עד 3,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני אשמח להמלצה למחשב נייד.

הדרישות:

- עד 3000שח

- מסך 13.3 -14 אינץ

- שיהיה מספיק חזק להריץ photoshop, Flash

- יציאת HDMI

- לא חובה (אני רוצה לחבר למחשב הנייד שתי מסכים חיצונים, אז אם יש מחשב נייד עם שתי יציאות VGA) או אולי יש דרך יותר חכמה לעשות את זה (למסכים אין כניסת HDMI).

תודה לכולם

ליאור

פורסם
היי,

אני אשמח להמלצה למחשב נייד.

הדרישות:

- עד 3000שח

- מסך 13.3 -14 אינץ

- שיהיה מספיק חזק להריץ photoshop, Flash

- יציאת HDMI

- לא חובה (אני רוצה לחבר למחשב הנייד שתי מסכים חיצונים, אז אם יש מחשב נייד עם שתי יציאות VGA) או אולי יש דרך יותר חכמה לעשות את זה (למסכים אין כניסת HDMI).

תודה לכולם

ליאור

קודם כל, זה נראה כמו אחלה מחשב בתקציב שלך, אני מכיר כמה אנשים עם הדגם הזה, הוא קל נוח מסך מעולה ובעל הרזולוציה הכי גבוהה בין אלו שנמצאים במסגרת התקציב שהגדרת.

המלצה אישית - תדאג להרחיב אחריות ל-3 שנים!

אף פעם איאפשר לדעת מתי יתקלקל לך משהו שיהיה שווה הרבה יותר מ400-500 שקל שעולה הרחבת האחריות. (מנסיון)

לגבי HDMI ויציאות לשני מסכים, הכל אפשר לפתור בממירי חיבורים (HDMI to VGA, miniVGA to VGA וכו') ב20-40 שקל שקונים באיביי.

בהצלחה!

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...