Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידות משטרה עם מספר צהוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בניידת משטרה עם גגון מהבהבים, כל המדבקות, אבל מספר צהוב רגיל.

לא מדובר בניידת סמויה - היא גלויה לחלוטין.

אז מה הסיפור איתם?

פורסם

מדובר בניידת לכל דבר אבל הרכב עצמו הוא רכב ליסינג של חברת "פרי". מדובר במימון של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים שחכרה 100 רכבים כאלה ונתנה אותם לשימוש משטרת התנועה, בעיקר למתנדבים.

פורסם

יש גם רכבי משטרה עם מספר מסתובב. צד אחד אדום וצד שני צהוב.

מזהים אותם בקלות לפי מסגרת לוחית הרישוי הייחודית לפטנט זה.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

ראיתי ניידות עם מסגרת של חברת "פרי" באיזור שלי,השאלה היא מה יקרה ברגע שירצו למכור את הרכבים? פשוט יגידו שהם היו בליסינג?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
יש גם רכבי משטרה עם מספר מסתובב. צד אחד אדום וצד שני צהוב.

מזהים אותם בקלות לפי מסגרת לוחית הרישוי הייחודית לפטנט זה.

נכון גם אני זיהיתי כמה אבל הניידת עצמה נקייה מכל מהבהבים ומדבקות. לעומת זאת פותח השרשור מציין שהוא הבחין בניידות רגילות (עם מהבהבים ומדבקות) אך עם מספר צהוב במקום אדום.

פורסם

יש 2 סוגים של הניידות שאתה מדבר עליהם :

ניתן להבחין על פי הגשר תאורה - אם הגשר ישר מדובר על מתנדבי תחנה, הגשר השני בדר"כ מתנדבי מתנ"א / שוטרים מתנ"א.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
ראיתי ניידות עם מסגרת של חברת "פרי" באיזור שלי,השאלה היא מה יקרה ברגע שירצו למכור את הרכבים? פשוט יגידו שהם היו בליסינג?

ת׳אכלס - הם היו בליסינג.. [emoji48]

אני מאמין שהרכבים האלו יימכרו דרך סוחרי משנה במחירי שחיטה

פורסם

הם יראו כמו רכבי משטרה ותהיה להם נסועה של רכבי משטרה. אפילו הניצבים לא יאנסו את הספידומטר.

ייתכן גם ניידת ששייכת לשיטור עירוני.

לאלה גשר צהוב או כחול - צהוב, לא כחול - אדום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הניידות עם הלוחית המתחלפת הן רק לקצינים בכירים,

ללא צ׳קלקות או שילוט

בבקשה:

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid
נוסף סירטון

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

רגע העניין של "הלוחית המתהפכת" זה שזה על רקע אדום זה "מבצעי" ובצהוב שזה מצב אזרחי ?

אגב לכל ניידת של קצין יש את זה כי שמתי לב שקצינים מקבלים עם לוחית אדומה ויש כאלה עם צהובה (קורולות בעיקר) ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...