Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

image_21554.jpg

סט זהה,רק מגיע במזוודה כתומה(שכחתי לרשום את שם היצרן),בחנות כלי עבודה - לא דרך האינטרנט.

600 ש"ח לפני מע"מ.

סביר?

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם (נערך)

תודה!

חסכת לי לפחות 250 ש"ח.

איפה אתה קונה?

דרך אגב,אם זה פער המחירים לסט ואנחנו כבר כאן -

אותה חנות נתנה לי הצעה למיקרומטר 0-25 מ"מ ב-133 לפני ומיקרומטר 25-50 מ"מ ב-148 לפני.

גם כאן הם סוחבים כלפי מעלה?

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אהלן,

סליחה שאני עונה במקומו, תבדוק אצל אבי מחר: http://www.justmotor.co.il/

הוא יכול להזמין לך לפי מק''ט, עכשיו אני לא בטוח אם זה כולל מע''מ אבל אבי יענה לך על הכל.

לאחר שזה יגיע לאבי הוא יוכל לשלוח עם שליח עד פתח ביתך בעלות של - 40 ש''ח.

רועי

פורסם

לגבי מיקרומטר, של סיגנט 115 שקל לפני מע"מ.

אבל במקרה הזה אני לא רואה סיבה לקנות משהו מקצועי, אני אישית משתמש בסיני מאיביי:

0-25 ב-28 שקל:

http://www.ebay.com/itm/NEW-0-25mm-0-01mm-Mechanist-Metric-Diameter-Micrometer-Jewelry-Caliper-Tool-L-/390907442543?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item5b03e6356f

25-50 ב-56 שקל:

http://www.ebay.com/itm/gib-Outside-Micrometer-25-50MM-OD-Measurement-Tester-Meter-0-01MM-Accuracy-/181456375108?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a3fa48d44

Stay Dirty

פורסם (נערך)

תודה על התשובה.

אני כן צריך משהו טוב יחסית כי המיקרומטר הללו הולכים לשמש גם צוות מכונאים וגם חרט/כרסם במוסך יחסית מסודר (לא בארץ),ובנוסף אני עוד מס' ימים על המטוס כך שאין לי אפשרות לחכות למשלוח מחו"ל.

שוב,תודה על ההכוונה,מחר אצור איתו קשר.

עריכה אחרונה על ידי adz

פורסם

רק עכשיו שמתי לב שהחנות הזו באזור רחובות.

יש למישהו המלצה לחנות באזור חיפה/העמקים?

פורסם

לבסוף נרכש הסט הנ"ל,250 ש"ח כולל מע"מ:

20150203_151603[1].jpg

פורסם (נערך)

בחנות כלי עבודה בעיר באזור העמקים.

זו היתה החנות השלישית שבדקתי ועם הסיכוי הנמוך שבכלל יחזיק סוג כזה של כלים.

לבסוף היה הכי זול.נראה לי ששמח להיפטר מהסט הזה ולכן המחיר הנמוך,יחסית.

לגבי המיקרומטר,מצורפת תמונה:

20150203_153700[1].jpg

156 ש"ח כולל ל- 0-25 מ"מ,

174 ש"ח כולל ל- 25-50 מ"מ.

בחנות אחרת.

עכשיו אצטרך לראות עד כמה החברה שלי במדינת היעד ישתמשו בכלים הללו אם אני לא אשב להם "על הראש".

עריכה אחרונה על ידי adz

פורסם

תודה.

בעצם מי שיתחדש אלו החברה שלי.

פורסם

סט הכיווץ הזה מזכיר לי את הסיפור הידוע על האמריקאים שפיתחו עבור האסטרונאוטים שלהם במחיר אסטרונומי עט שכותב גם בתנאי החלל, הרוסים ציידו את הקוסמונאוטים בעיפרון...

מה רע בקלפה C עם מיפתח 4 אינץ'? עושה בדיוק את אותה עבודה ועולה 30 ש"ח...

• תוכן חדש...