Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחנות כלי עבודה בעיר באזור העמקים.

היכן בדיוק אם אפשר לשאול ?

אני מעפולה, בזמנו חיפשתי המון עד שמצאתי ב-ל.כ. באילניה - 220שח - אותו סט בדיוק (לפני מספר שנים).

פורסם (נערך)

ל- dorki:

1. ראה תשובתו של asafasaf.

2.אפשר הרבה דברים.אפשר עם קלמרה, אפשר עם ג'בקה, אפשר לדרוך עליהם עד שיתכווצו.ואפשר לעבוד בצורה מסודרת.

במקום שאני עובד אני מנסה בין היתר להטמיע במעט שאני יכול צורת חשיבה ועבודה מסויימת.

למצוא ח"ח מתאימים לפי קטלוג יצרן או cross reference, לדעת לקרוא שרטוט מתוך ספר הכלי ולפיו להרכיב מכלול,להגדיר בורג לפי קוטר, אורך וסוג תבריג ולא לפי המפתח,לזהות ולהשתמש בנוזלים מתאימים , מעקב,ניהול ורישום עבודה ומלאים מסודר בעזרת מחשב וכו'.

וגם בין היתר לעבוד עם כלים מתאימים.

אלה ברובם אנשי מקצוע, וכאשר מתייחסים אליהם ולעבודה שלהם ברצינות מקבלים יחס בהתאם.

כאשר מזלזלים - כנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
היי דורון,

בקליפרים אחוריים אי אפשר סתם לכווץ, צריך לסובב את הבוכנה.

אסף, תודה למדתי משהו חדש.

עם זאת, החלפתי ב- IS רפידות אחוריות והקליפר שם בנוי עם כוס שנדחפת החוצה בדיוק כמו בלמים קדמיים.

כך שלהגיד שתמיד צריך לסובב - ממש לא.

נ.ב. טכנית הכוס נדחפת מתך הקליפר החוצה באמצעות לחץ הידראולי של נוזל, אשמח אם תסביר לי למה לחץ בכיוון הפוך וללא סיבוב לא יידחף את אותה הכוסית פנימה.

ADZ - אהבתי את הגישה - יפה :mm_yeah:

פורסם (נערך)

+1 ל-adz.

דורון, אכן מתנצל על ההכללה, מסתבר שזה הפטנט רק בקליפרים שמשולב בתוכם כבל בלם היד. (בניגוד למנגנון בלם יד נפרד שהוא בעצם סנדלים ותוף בחלק הפנימי של הנאבה/צלחת , כמו שאצלך וביאריס של איתמר).

כאן תוכל לקרוא ולהבין מאיפה נובע הסיבוב:

http://www.instructables.com/id/Servicing-Front-Brake-Calipers/step6/How-It-Works-Rear-Disc-Caliper-with-Parking-Brake/

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

חברה,תודה על הקומפלימנט,

אבל אני רק רוצה לחדד/להבהיר שתי נקודות:

1. אני לא עובד בארץ,כך שכל הפעילות הזו לא מתבצעת כאן,וגם במקום שבו אני עובד את העבודה מבצעים מכונאים במוסך מסודר כמעט כמו בארץ.

2. בואו לא נפתח כאן סדנאת לימוד על מכלולי בטיחות באינטרנט.זה לא לעניין.

רועי ואסף מכירים את "הראש" שלי..

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...