Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירים משנות ה 90-80...דאנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קבלו גם טכנו חביב, ממש מראשית הטכנו: U96- das boot.

אם כבר אנחנו מדברים על ראשית הטכנו ועל להקות גרמניות - אז קראפטוורק היו שם הרבה לפני כולם. עשורים שלמים לפניהם.

פורסם

תראה מוטי, אנחנו בשרשור של מוזיקה מעפנה (ל-ד-ע-ת-י ה-א-י-ש-י-ת), אז על השירים האלו מדברים.

אני אישית שמעתי בשנים ההן קינג קרימזון, ון דר גראאף ג'נרטור, אמרסון לייק פאלמר וכו'. אבל זה לא ממש קשור לנושא השרשור, שהוא "להיטים שנס ליחם, ולא סתם".

ולעניין תיסלם ובנזין - מדובר על שתי להקות שפעלו בתחילת שנות השמונים. רוב משתתפי הפורום לא שמעו אותן בשנים ההן מפני שקשה לשמוע מוזיקה כשאתה עדיין בתוך אשך. :|

פורסם

I understand that I'm the only one that listened to U2?! they made their best albums then... also, certainly not dance, and probably the reason that it's fifty times better, but what about T-slam and Benzin? there's some great israeli rock from the 80's

.Moti

אהלן מוטי ,

U2? להקה משובחת :-)

הלהקה האהובה עלי ביותר!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תראה מוטי, אנחנו בשרשור של מוזיקה מעפנה (ל-ד-ע-ת-י ה-א-י-ש-י-ת), אז על השירים האלו מדברים.

אני אישית שמעתי בשנים ההן קינג קרימזון, ון דר גראאף ג'נרטור, אמרסון לייק פאלמר וכו'. אבל זה לא ממש קשור לנושא השרשור, שהוא "להיטים שנס ליחם, ולא סתם".

ולעניין תיסלם ובנזין - מדובר על שתי להקות שפעלו בתחילת שנות השמונים. רוב משתתפי הפורום לא שמעו אותן בשנים ההן מפני שקשה לשמוע מוזיקה כשאתה עדיין בתוך אשך. :neutral:

אני מסכים עם המשפט האחרון.(האחרון באותיות הגדולות)

התר'ד הזה התחיל עם ז'אנר מוזיקת הדאנס,וחשוב לציין שדובר על אזור סוף שנות השמונים ותחילת שנות התשעים,אני חושב שיש מקום להרחיב אותו למקומות אנאלוגיים

יותר.אבל תחילה קצת דברים אחרים...

Chris Isaack עם WICKED GAME מ 89 ראוי לתזכורת לרומנטיים שבינינו.

מי שזוכר את המהפך של שנת 90 בכול הקשור למוזיקה בוודאי יזכור את פריצת המוזיקה מסיאטל.

עוד לפני זה, אפרופו דפש מוד, VIOLATOR מבחינתי הוא פנינה מוזיקלית עם כול המסחריות שבו

עד היום הוא נשמע לא רק טוב אלא מעולה גם מבחינה אולפנית.והוא אצלי ברשימת חמשת הטובים בכל הזמנים,הוא מסמל בשבילי את המעבר החד לשנות ה90 וסוף לפופ שנות השמונים.

SEAL גם הוא חידש ודחק את שנות השמונים אחורה.

מה שלפי דעתי היה הדבר האחרון הטוב שיצא מבית

השעשועים של מייקל ג'קסון, HISTORY היה אלבום ענק בכל מובן ללא קשר לנישה אליו הוא משתייך.

GENESIS הפתיעו עם אלבום משובח בתוספת קאמבק עם I CANT DANCE

METALLICA עם האלבום השחור,גם הוא סוג של סוף תקופה נהדרת ותחילתה של מודעות הציבור

למוזיקת אוכלי עטלפים,מעילי עור וקעקועים (למרות שאירונית זה אף פעם לא ככה אלא להיפך).

GUNS הביאו אותה במה שנראה כ ז'אנר מתוחכם מאוד....כתיבת המון חומר וחלוקתו לשני דיסקים

שחוללו היסטריה עד כמה שזכור לי,פס הקול ל TERMINATOR 2 נלקח מאחד הדיסקים

והיה תהליך שיווקי מצליח (וגם התקליטור הראשון שנרכש מכספי האישי,עד אז היתה את האוזן השלישית לפירוק דמי הכיס)

הדיסק עם התינוק צולל במעמקי הבריכה אחר הדולר הנעוץ בחכה,המשמעות החזקה בתמונה שיקפה את מה שעומד לקרות,והתגלתה כעוד השקעה כספית טובה לאוסף.

NIRVANA שינתה את כל החוקים.

מי שעד אז כמוני שמע דברים כמו SABBATH,ZEPPELIN , PURPLE לא יכל שלא להתעלם מהחדשנות שכל כך חיכו לה יותר מ 10 שנים,העיקול היה קשה אבל הטעם בפה אחר כך.....

עד אז להקות רוק התפרסמו בזכות ספריי לשיער,קול צווחני,בחורות יפות ..או בקיצור בון ג'ובי.

או להקות רוק כבד שהתקשרו לכת השטן,שלדים,עטלפים,שדים ומה לא...בצורה מצועצעת משהו יש לציין ע"ע איירון מיידן.או אליס קופר (עם כבוד ל POISON של 89)

Pearl jam ו Sound garden ראויים לתזכורת גם הם כחלוציי סיאטל.

REM עם הפריצה הגדולה של Out of time,למרות שלטעמי שיאם היה ב Automatic,וסוג של

ירידה מאז ועד היום.

U2....החליטו להביא אותה בהפוכה ב 91 כשכל שאר הלהקות התחילו להתנסות עם מוסיקת רוק עדכנית ברוח הזמנים,U2 הלכה על כל הקופה ו Achtung Baby גילה שיש לU2 עוד הרבה לחדש לנו

וגם ברמות מוזיקלייות אחרות. ההופעות החיות שלהם השתנו לגמריי והם התחילו את ZOOTV שלמעשה הפך כל הופעה למחזה דיגיטאלי מרשים ואינטראקטיבי.

דפש מוד כמה אירוני הביאה אותה בהפוכה ב92 עם SOFAD שנחשב באותה תקופה דווקא לאלבום רוק

משובח.

ROXETTE,למרות שלא קלעו לכל טעם,הביאו לנו את גרסת היוריטמיקס המתחדשת של שנות התשעים.

Queen ממש לקראת הסוף הביאו לעולם את האלבום המדהים Innuendo.

בז'אנר האלקטרוני יותר אך המשובח קצת יותר,מבחינתי Massive Attack היו חידוש מרעננן

ועד היום העבודה נעשית כמצופה.

יש כל כך הרבה פנינים מוזיקליים.....לפעמים קשה לזכור כשזה לא מול העניים

לעולם אל תשאילו\תמכרו\תזרקו מוזיקה הכוללת קלטות\תקליטים\דיסקים\דאטים או כל מדייה אחרת

תמיד טוב להיזכר..ותמיד טוב שיש שכבר נזכרים.

גם בעידן האינטרנט קשה למצוא כשלא יודעים מה מחפשים.

פורסם

הרבה אנשים כאן הזכירו מוזיקה שאין לה בכלל נגיעה לדאנס של שנות ה 90.

בכל אופן,2 אלבומי הדאנס היחידים שרכשתי בשנות ה 90 היו הWHITE ROOM של KLF שהכיל את WHAT TIME IS LOVE ועוד אלבום של UTAH SAINTS.שני ההרכבים נמוגו בשנות ה 90 וניסו להתקמבק בעשור הנוכחי.

שניהם נכשלו....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בכל אופן,2 אלבומי הדאנס היחידים שרכשתי בשנות ה 90 היו הWHITE ROOM של KLF שהכיל את WHAT TIME IS LOVE ועוד אלבום של UTAH SAINTS.שני ההרכבים נמוגו בשנות ה 90 וניסו להתקמבק בעשור הנוכחי.

שניהם נכשלו....

וואלאק, פעם שנייה שאני נוכח שיש לנו טעם די דומה. גם אני די אהבתי את KLF ויוטה סיינטס, וגם את Usura ויו 96 בזמנו. אבל רוב הזמן אז היה קודש לפרודיג'י הראשון ומטאל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שניהם נכשלו....

כמובן....:mm_yeah:

KLF....במיוחד....ברח מהראש.

פורסם

תקראו את הטופיק וחלאס עם הבלבולי חביתה האלה!

מה נירוונה ומה יו טו?

"שירים משנות ה80-90 "דאנס"", אוקי?

מי ששומע פה דייגו ריינדהרט תותח !

פורסם
וואלאק, פעם שנייה שאני נוכח שיש לנו טעם די דומה. גם אני די אהבתי את KLF ויוטה סיינטס, וגם את Usura ויו 96 בזמנו. אבל רוב הזמן אז היה קודש לפרודיג'י הראשון ומטאל.

LOL.יש לי עכשיו את ג'ילטד ג'נריישן באוטו, ביחד עם.....מאסטר אוף פאפטס.

פורסם

אמממ,אני התחלתי לשמוע מוסיקה בכיתה ו' (לפני 7 שנים),מישהו אמר חסך בילדות??

נב- אם אני לא טועה יש גם את הלהקה beat box משהו כזה שהיו להם כמה דאנסים חמודים.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
אמממ,אני התחלתי לשמוע מוסיקה בכיתה ו' (לפני 7 שנים),מישהו אמר חסך בילדות??

אשך.אשך בילדות.

• תוכן חדש...