Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פג׳ו 206cc

שנת 2002, מנוע 2002 גיר רגיל

127km.

כשהמנוע קר בעיקר, נישמע רעש מתכתי כאילו מתכות פוגעות אחת בשנייה

אגזוזן אמר שיש מצב שזה הפרפר בספעת פליטה..

מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

פורסם

אם זה מופיע לך רק כשהרכב קר אז תיגש למכונאי שלך ותאמר לו שהפרפר הזה שזה לא הבעיה.

אם יש רעשים רק כשהרכב קר, וכשמגיע לטמפרטורת עבודה זה מפסיק אז שאל את עצמך מתי החלפת שמן ופילטר בפעם האחרונה ואיזה?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לדעתי יש שתי אופציות:

1) חופש בסעפת פליטה

2) אם מדובר במנוע 8 שסתומים והחליפו לך אטם מכסה שסתומים כנראה שהפחית הפנימית לא הורכבה נכון

פורסם (נערך)

לפי איך שזה נשמע סביר בהחלט שהרעש מהסעפת פליטה. אין צורך בהחלפת הסעפת אפשר לרתך את הפחיות המקרקשות(שרוולים פנימיים בתוך הסעפת) וזה ימנע את החופש שלהן בפרק הזמן שהמנוע קר.

הריתוך בצורת + והוא מאגד את כל הפחיות יחד.

עריכה אחרונה על ידי hook
פורסם

ניתקלתי בדיוק באותה הבעיה נגמר בהחלפת סעפת הפליטה למזלי למוסכניק היה בדיוק אותו מנוע כמו שאצלי לפירוק הוא פשוט החליף לי את הסעפת הפליטה ב 400 ש"ח והכול הסתדר :)

פורסם

היה לי פעם משהו דומה וכמו שכתבו מעלי, נגמר בהלחמה ו 3 שעות מוסך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...