Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי TRAK / Timberland משנות גוון לאחר מגע במים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לפני פחות משבוע קניתי נעליים חדשות של TRAK, בגוון כחול.

הנעליים נקנו במיוחד למזג אוויר שכזה לאחר שהקודמות שחו לי במים.

משום מה לאחר יום או יומיים של גשם הגוון הכחול של הנעל פשוט השתנה ונהיה כהה יותר, האם זה אמור להיות ככה?

גם אצל אבא שלי שנועל TIMBERLAND אותו הדבר בדיוק.

בתמונות כשהן עלי זה הגוון המקורי, כשאני מחזיק זה לאחר שירד גשם.

IMAG0987.jpgIMG-20150111-WA0000.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

אני הייתי איש טימברלנד שנים רבות,את הטימברלנד האחרון

קניתי מחנות יוקרתית ובשלולית הראשונה שדרכתי נכנסו לי מים.

זה מיובא מסין לדעתי על חשבון האיכות.

הן מצויינות אבל לא לגשם,אני שומר אותם לאירועים מיוחדים,

ניו באלנס ביום יום,

קיצר בדוק מאיין הן מיוצרות תמיד מומלץ לקנות את האמריקאי

לא הסיני.

פורסם

אלו שעלי זה TRAK, לדעתי זה מיוצר בארץ?

לצערי לא רכשתי טימברלנד כיוון ולא היה בחנות והייתי חייב דחוף נעליים (בנוכחיות באותו יום נקרעה לי הסוליה באמצע עבודה).

אבא שלי נועל טימברלנד, לא ידוע לי היכן מיוצרות אבל קרה לו אותו הדבר כעבור כמה ימים.

Opel Adam S 2017

פורסם

בקשר לסוליות שנקרעו, אני נועל כמה וכמה סוגים של נעלי טימברלנד כבר כמה שנים טובות בצורה אינטנסיבית יומיומית ומעולם לא קרה לי דבר כזה.

מאיזו חנות נרכשו הנעליים?

בקשר לשינוי בגוון הנעליים, הנעליים עשויות מזאמש או מחומר הדומה לו?

במידה וכן ישנו ספרי מיוחד שמגן על הנעליים מגשם (בהצפה של נוזלים כגון דריכה בתוך שלולית זה פחות אפקטיבי) וזה מונע במידה מסויימת את שינוי הגוון כתוצאה ממגע עם נוזלים ושומר על הנעל לאורך זמן.

פורסם

הסוליות שנקעו היו של נעל מחברה אחרת, גם אני לא נתקלתי בנעלי טראק או טימברלנד שנקרעו בסוליה מעולם מלבד פגם ייצור.

הנעליים עשויות מזאמש כפי שכתבתי בהודעה הראשונה..

חשבתי לגבי הספריי שמגן ממים וחבל שלא יישמתי זאת מלכתחילה, פחדתי שזה עלול בעצמו לשנות את גוון הנעל.

Opel Adam S 2017

פורסם

בלי קשר בשנים האחרונות הרמה של טימברלנד ירדה - הרבה מתלוננים לעומת העבר.

בקטגוריה של נעלי 3/4 או גבוהות CAT היום הרבה יותר טובה

קובי

:-)

פורסם

התחלתי לנעול אותן רק בשנה האחרונה אז לא כל כך מוכרת לי האיכות משנים קודמות, יש לי נסיון טוב עם TRAK ובחנות שהייתי אלו גם היו הכי זמינות יפות ומתאימות במידה.

אגב ספרי הגנה לנעליים מהעור הזמש הזה, איפה קונים?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...