Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר 2 ערוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבוא קצר ...:-)

יש לי מגבר 5 ערוצים של Infinity אליו מחוברים קומפוננט קדמי - Hertz ESK 165

אחורי Morel tempo 5

וסאב JBL 1000w

אני רוצה להתקין את הקדמי על מגבר נפרד של שתי ערוצים מכיוון שהמגבר הקיים לא מספיק.

מי יכול לייעץ מגבר של שתי ערוצים שיתן הספק מרבי לקומפוננט הקדמי?

והאם כדאי בכלל להתעסק עם זה או שעדיף להתקין מגבר של 4 ערוצים לכל המערכת ולהשאיר את הסאב על המגבר הקיים כמונובלוק?

פורסם

המגבר הנוכחי לא מספק עוצמה כמו שצריך,רק דרך גישור. אבל אם אני עושה גישור אני צריך לנתק את האחוריים. בגלל זה אני צריך מגבר נחמד לרמקולים. חשבתי גםליקנות מגבר למוראל ואת הרץ להשאיר על אינפיניטי

פורסם

לרמקולים אחוריים אתה ממש לא צריך הרבה הספק, בכלל אם המטרה שלהם זה לתת לך REAR FILL אז הספק מינימלי יעשה את העבודה - תחפש מגבר שנותן באזור ה2*50 וואט שגם זה בעיני יכול להיות אובר קיל ותסגור פינה.

ראיתי כאן ST60 ב1K שקלים של ג'נסיס - אבל זה נראה לי עצוב וכואב לזרוק כזה סכום וכזה מגבר על רמקולים אחוריים.

אני חושב שראיתי כאן מישהו מציע למכירה מגבר שני ערוצים של אקליפס ב150 שקלים - במקומך - הייתי חוטף אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מניח שיש לך מגבר Infinity 5350a

הוא מספק 50RMS ליציאה ,גם אם תתקין מגבר ברמה גבוהה עם הספק כפול אני לא בטוח שהשינוי

שתקבל בעבודה עם סט כמו ESK165 יהיה שווה את ההשקעה.

אם אתה מחפש מגבר 2 ערוצים בכל זאת ,נסה את אופציית היד שניה יש מגברים ברמה גבוהה במחירים אטרקטיביים.

• תוכן חדש...