Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעבר לעובדה שלדעתי אתה לוקח סיכון גדול ברכישת מוצר לא ידוע ללא אחריות , אני לא סומך על הסינים , בטח על אלה שחוסכים על מיקרופון חיצוני כמו מערכת בה אתה מתעניין , מה שיפגע מאוד באיכות ניהול השיחה ,על אחת כמה וכמה אם אתה מתכוון לשדרג שמע בעתיד

המלצתי ללכת על מותג ידוע - פיוניר קנווד אלפין ודומה

פורסם
חיים

ה 5025 מגיע עם פאנל נשלף ?

אשמח לשמוע איך המכשיר ומה המלצתך.

אפרופו -בפיוניר יש דיבורית של parrot כך שאני מניח שאיכות השמע טובה.

מעניין איך הקנווד בגזרה הזאת

היום התקנתי ולפי איך שראיתי אין לו פאנל נשלף, אבל איכות השמע מדהימה, גם כשמשמיעים דרך בלוטוס. אכתוב באופן מפורט יותר בשירשרור שפתחתי.

פורסם
היום התקנתי ולפי איך שראיתי אין לו פאנל נשלף, אבל איכות השמע מדהימה, גם כשמשמיעים דרך בלוטוס. אכתוב באופן מפורט יותר בשירשרור שפתחתי.

תודה!

דיברתי היום עם תום מטוםקאר

לפי המלצתו מכיוון שאני עם אנדרויד כדאי יותר לרכוש את הקנווד ( מבחינת cost performance)

המחיר טלפונית היה 3300 לקנווד 7025 כולל התקנה

ל 5025 2500 שח כולל התקנה

מבחינת הבדלים בין 7025 ל 5025 לטענתו רק מסך.

.לשניהם אין פנל מתפרק.

.מי שרוצה שיכתוב לי בפרטי ננסה לעשות מו"מ על המחיר

פורסם
900 שקל הפרש מאשא בחול... זה לא זול

ראשית כל לא ממש מבין אך יוצא 2400 עם משלוח?

לפי אמאזון המחיר הזול ביותר הוא 476 יורו שהם 2142 לא כולל משלוח ולא כולל מע"מ

עם תוסיף מעמ וזאת בהנחה ואתה משלם לפי שער יציג בלבד הגעת ל 2500 ש"ח ( שער 4.5 )

תוסיף מתאם שלפי הבנתי עולה 250-350 ש"ח תלוי בסוג הרכב ואחנו ב 2700 שח מינימום

התקנה 250 ש"ח ואתה ב 2950 ש"ח ( וזה אם הכל עלה לך הכי זול)

עכשיו תוסיף 100 ש"ח לאחריות לשנה והגעת ל 3250 ש"ח

אין לי שום אינטרס - לא חבר , לא מכר , לא עוסק בתחום אבל על פניו נראה לי מחיר סביר

כמובן שאם נהיה 3-4 אנשים נוכל לסגור דיל יותר טוב ולעשות פריסת תשלומים.

על פניו לא נראה לי שהמחיר באמאזון שלא כולל משלוח יצדיק את הסיכון

פורסם

אני זוכר פעם שהיה פה שרשור על הפיוניר 7550 (לא תום22, לא אמרתי 8650) שעלה כ4800 ש"ח. כמה חברה הזמינו מחו"ל את המכשיר הנ"ל ב ה ר ב ה יותר זול מזה.

מה שאני אומר - בשביל לחסוך כמה מאות שקלים עדיף לקנות משהו מהארץ שאתה יודע שיש לך אחריות אם משהו מתקלקל ולא משהו אונליין. אלא אם החיסכון מצדיק את הסיכון

פורסם
ראשית כל לא ממש מבין אך יוצא 2400 עם משלוח?

לפי אמאזון המחיר הזול ביותר הוא 476 יורו שהם 2142 לא כולל משלוח ולא כולל מע"מ

עם תוסיף מעמ וזאת בהנחה ואתה משלם לפי שער יציג בלבד הגעת ל 2500 ש"ח ( שער 4.5 )

ן

תקנו מאיפה שאתם רוצים אבל תיקון טעות נפוצה להרבה אנשים שלא מכירים את אמאזון אירופה מספיק טוב.

המחיר הוא 2424 שקל וזה עוד למערכת שנקנית מאמזון עצמה ומחירה באמזון איטליה 511 יורו ולא מסוחרים באמאזון.

בקניה מאחת מחנויות אמאזון באירופה ושילוח לישראל מורידים אמזון מורידה את המע"מ באותה מדינה ולכן מחיר המערכת הוא: 419 יורו

לפני שילוח ולפני מיסים.

אחרי מיסים ומשלוח המחיר הוא: 533 יורו לפי הפירוט הבא:

Goods

EUR 418.94

Estimated Shipping Costs

EUR 36,67

Total excluding VAT

EUR 455.61

VAT

$ 0.00

Filing of import taxes

£ 77.45

Total estimated order

[EUR 533.06

זה המחיר המקסימלי שתשלמו, יש גם לפעמים הפתעות כי אמזון מחזירה לפעמים חלקים מהמס ששילמתם או את כולו ( יצא לי כבר בכמה מקרים).

פורסם

אני מוכן לשלם יותר בשביל קנייה בארץ שכוללת התקנה ואחריות, אבל גם לזה יש גבול.

לפי פיירבירד, זה יוצא 2434 ש"ח (נכון לשער החליפין של היום), לפי דרור מדובר על 3300 ש"ח כולל אחריות והתקנה. ההבדל עומד על 866 ש"ח.

אני בטוח שאם נתארגן על קנייה קבוצתית קטנה, יהיה אפשר להוריד את המחיר עוד קצת. אם ההבדל בין קנייה באמאזון לבין קנייה בארץ שכוללת אחריות והתקנה יעמוד על 500 ש"ח במקסימום, אני לא רואה סיבה לקנות באמאזון. להתקנה ואחריות יש שווי במחיר וזה בהחלט משחק אצלי תפקיד.

עכשיו זה נהיה כבר ממש מעניין.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מקבל. אשמח להצטרף ותגידו לאיש קשר שאני גם צריך לקנות מתאם לi10 חדשה וגם מתאמים להגה ןלחיבורים aux וusb קיימים ברכב. מוכן לקנות בארץ במחיר הוגן

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא הבנתי על מה ננעלת בסוף. יש לנו פה את הפיוניר 8650 ב 2,900 ש"ח בכמה חנויות שונות (המחיר עולה ל3750 לכמה ימים ואז יורד אז אין מה לדאוג.)

אני מאמין שאפשר בקנייה קבוצתית להוריד את המוכר ל 2700? זה כבר קנייה מהארץ כולל אחריות לשנה.

גילוי נאות: אני נעול על הפיוניר כבר זמן מה - אבל בלי שום קשר, הוא מכשיר יממש ממש טוב מבחינת פונקציות (יש בו TA EQ ועוד המון דברים)

פורסם

חברים

בואו נעשה סדר.

כמה אנשים מצטרפים לקנווד 7025 ?

הערכה שלי שאם יהיו 4 אנשים נוכל לרדת ל 3000 וננסה לפרוש תשלומים למי שחשוב

לגבי 8650 אמר שהוא מחזיק רק שזה יעלה בסביבות 1000 שח יותר מהקנווד

פורסם
תקנו מאיפה שאתם רוצים אבל תיקון טעות נפוצה להרבה אנשים שלא מכירים את אמאזון אירופה מספיק טוב.

המחיר הוא 2424 שקל וזה עוד למערכת שנקנית מאמזון עצמה ומחירה באמזון איטליה 511 יורו ולא מסוחרים באמאזון.

בקניה מאחת מחנויות אמאזון באירופה ושילוח לישראל מורידים אמזון מורידה את המע"מ באותה מדינה ולכן מחיר המערכת הוא: 419 יורו

לפני שילוח ולפני מיסים.

אחרי מיסים ומשלוח המחיר הוא: 533 יורו לפי הפירוט הבא:

Goods

EUR 418.94

Estimated Shipping Costs

EUR 36,67

Total excluding VAT

EUR 455.61

VAT

$ 0.00

Filing of import taxes

£ 77.45

Total estimated order

[EUR 533.06

זה המחיר המקסימלי שתשלמו, יש גם לפעמים הפתעות כי אמזון מחזירה לפעמים חלקים מהמס ששילמתם או את כולו ( יצא לי כבר בכמה מקרים).

גם אם זה יוצא 2424 אני לא ממש רואה הבדל מהותי אלא אם כן מתקינים לבד

התקנה 250 ש"ח

פנל 250 ש"ח

ההבדל הוא בסביבות 300 ש"ח שלטעמי שווים אחריות ל 3 שנים

הבעיה מבחינתי במערכת הזאת הוא זה שאין פאנל נשלף

• תוכן חדש...