Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמו שכתבו כאן, ניתן להוציא אותה באיזור ה-3000.

יאללה.....איך מתקדמים ?

סביבות 3000 מתאים לי .

כמובן שתלוי במחיר הכולל (התקנה, מתאם , מיסי ועד, מיסי נמל וכו')

פורסם

מישהו מכיר את המערכת Kenwood DDX8024BT? לא התבלבלתי בכתיבה, זה השם של המערכת, הוא גם מופיע כך על האריזה.

(יש מישהו שמוכר מערכת כזאת, בת חודשיים, ב3000 ש"ח)

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש לו מפרט טוב בסה"כ כולל תמיכה בסראונד 5.1, אבל, מדובר במכשיר שיצא ב-2008 או 2009 ולא ברור לי מה רמת ההתממשקות שלו מול מכשירי אנדרואיד/אייפון.

ברפרוף מהיר על המפרט שלו לא ראיתי יתרון חד משמעי על פני ה-8650 של פיוניר לדוגמה.

פורסם

כמו שכתבתי אם יש כאן אנשים בעניין אני רוצה!!!

מחיר יעד סביבות 3000 שח .

במידה ומישהו עורך מו"מ ומעוניין לנסות להשפיע על הספק זה נשמע לי אחלה ( אז תנו סימן :wink:)

דרור

פורסם

אגב יש באיביי מכשירים שאומרים להתחבר לכניסת בוידאו בכל דאבל דין ולהראות את הטלפון. מי מכיר?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

קנווד DDX7025 ייתן לך פתרון מעולה לשיקוף ושליטה על אנדרואיד ויכולות סאונד ברמה גבוהה.

חשוב רק לוודא י האנדרואיד שלך תומך בתקן MHL אחרת זה לא יעבוד,

פורסם

אם אני לא טועה המכשיר שלי (גלקסי S4) תומך בזה.

כמו שתום אמר, הסוגייה היא המחיר, ונכון להיום נראה כי אני אקנה דרך איביי. המחירים פחות מחצי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אם אני לא טועה המכשיר שלי (גלקסי S4) תומך בזה.

כמו שתום אמר, הסוגייה היא המחיר, ונכון להיום נראה כי אני אקנה דרך איביי. המחירים פחות מחצי.

אפשר להתאגד ביחד המחיר שאני ראיתי באיביי 455 יורו כולל משלוח.

כמה מס משלמים?

האם המכשיר תואם תדרים אירופאי (המוכר אירופאי אבל בכל אופן כדאי לוודא)

פורסם

להבנתי, ה-DDX7025BT הוא דגם אירופאי בלעדית.

מכשירים אמריקאים ממוספרים באופן שונה לחלוטין (3 ספרות וסיומת HD או BH), כוללים פונקציות שלא רלוונטים לרוב אם לא כל העולם מלבד לארה"ב, ולדעתי ברמה הזו מדובר במכשירים תחת המותג eXcelon בכלל.

במזרח הרחוק, או לפחות באוסטרליה הדגם ממוספר כ-DDX7035BT, ובכל מקרה הרדיו שלו תואם לארץ.

• תוכן חדש...