Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב נרכש ועוד כמה ימים ישוחרר מהמכס ואז יגיע שלב ההתקנות.

מדובר בג׳יפ רנגלר רוביקון ארוך.

המערכת צריכה לענות על הדרישות הבאות:

דאבל דין

רדיו דיסק

דיבורית בלוטות׳ (רצוי שתתמוך בתצוגה עברית).

ניווט על ידי waze

ניווט מובנה במכשיר עדיף (אנדרואיד) או על ידי תצוגה של הסלולרי.

מצלמת רוורס

מצלמה קדמית

חיבור ל ממיר עידן+

יש הצעות?

תודה

רועי

פורסם

הרנגלר הוא ייבוא אישי מחו"ל - אם זו המערכת האמריקאית יש להם כלי מיוחד משלהם לביטול נעילות מסכים והתחברות לכל האופציות - זה נקרא משהו כמו MYGIG אם אם אני זוכר נכון - בדקת בפורומים של רכבי שטח, ספציפית רוביקון?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אני חושב שהרכב שהוא הזמין מגיע עם מערכת פשוטה

ולכן הוא רשם לנו את הדרישות הללו

כדי שנוכל לכוון אותו למוצר ספציפי

למרות שקצת מוזר שהוא דורש חיבור ל 2 מצלמות

אני לא מכיר מכשיר שתומך בחיבור של 2 מצלמות אבל בטוח שקיים משהוא

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

במכשירי דגל למיניהם כמו פיוניר AVH-X8650BT וקנווד DNR8025BT יש כניסה למצלמת רוורס ועוד כניסה אחת לפחות למקור וידאו.

בקנווד הנ"ל יש להבנתי גם כניסה ייעודית למצלמה קדמית בנוסף לכניסות וידאו "רגילות".

סיכוי סביר שגם בסדרה אחת או שניים נמוכה יותר יש אופציה כזו.

פורסם

הרנגלר נקנה בארץ במכשירי תנועה- לא יבוא אישי.

ניתן להזמין התקנה מקומית של מולטימדיה קנווד מדגם פשוט שלא עונה על הדרישות שלי.

אכן ראיתי שדגם מסוים בקנווד מאפשר מצלמה קדמית ולא הצלחתי לקבל תשובה מר.ד.י האם הוא מיובא.

פורסם

תראה אם דגם ה-DDX7025B מספק את צרכיך.

הוא מיובא בוודאות והותקן ע"י משתמש אחד או שנים כאן בעלות שפויה יחסית (אם כי גם על זה נסב ויכוח לגבי העלות המדוייקת).

פורסם

אתה יכול להתקין 2דין של פיינור תומך אנדרויד ,לחבר מצלמת רוורס רגיל ומצלמה קדמי אתה יכול לפצל עם עידן פלוס דרך כניסת וידאו. מה שכן אתה תצטרך לעשות את זה דרך רלאיי וכפטורים

• תוכן חדש...