Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לאחרונה מצאתי את עצמי באנספור ריצות,

וקצת התרשלתי בשמירה על אסתטיקת הרכב.

הרחצה השבועית הפכה לחודשית, ומשם רק הדרדרה. כנ"ל הוקס התלת-חודשי לא קרה כבר כמעט חצי שנה.

הרכב כמובן לא נשאר אדיש, והתחילו להופיע סווירלים, שריטות קטנות, דפיקות קטנות (בעיקר כתוצאה מדלתות השכנים), שכבת זבל שהגשמים הביאו איתם, הניקל לא כמו פעם, ואפילו הג'אנטים במצב לא מזהיר (שפשופים, שריטות). גם פנים הרכב מטונף, אך ללא נזקים מעבר לזה.

שורה תחתונה, דרושה שטיפה חיצונית, פנימית, כנראה פוליש עדין ובעיקר טיפול מסור - דחוף.

המלצות לדיטיילר תותח, זריז ולא יקר מדי שירענן את הרכב, באזור באר שבע?

תודה.

פורסם

אני באר שבעי, לא מכיר אף מקום שיעשה את העבודה כמו שצריך, כל השטיפות בעיר הן שטיפות אוטומטיות או שטיפות עם מטאטא.

אם אתה רוצה משהו איכותי, זה רק במרכז וצפונה.

אגב אם תרצה לשמור על הרכב כמו שצריך, אחרי הטיפול, תנסה לבדוק באחת השטיפות של המטאטא, אם יש אפשרות שתעבוד עם הגרניק שלהם והחומרים שלך. זה מה שאני עושה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני באר שבעי, לא מכיר אף מקום שיעשה את העבודה כמו שצריך, כל השטיפות בעיר הן שטיפות אוטומטיות או שטיפות עם מטאטא.

אם אתה רוצה משהו איכותי, זה רק במרכז וצפונה.

אגב אם תרצה לשמור על הרכב כמו שצריך, אחרי הטיפול, תנסה לבדוק באחת השטיפות של המטאטא, אם יש אפשרות שתעבוד עם הגרניק שלהם והחומרים שלך. זה מה שאני עושה.

מוזר וחבל, דווקא בב"ש היית מצפה שמישהו "ירים את הכפפה"...

בביקור הבא במרכז (בשאיפה אחרי הסערה) לNess או Swissvax לפינוק אמיתי.

בקשר לעבודה עם הגרניק שלהם וחומרים שלי - רעיון טוב, לגמרי עדיף על חמש קומות למעלה-למטה עם דלי 5 ליטר ובהתאם לרצונות השמש המדברית.

תודה ;)

פורסם

יש מקום בבאר שבע שלא שוטף עם מטאטא ולא שטיפה אוטומטית! קוראים למקום בומבאס או משהו כזה, השטיפה עולה 50 ש"ח וכבר כמה אנשים שהיו שם אמרו לי שהם מנקים ממש טוב. לא יודע לגביי דיטיילינג.

פורסם
יש מקום בבאר שבע שלא שוטף עם מטאטא ולא שטיפה אוטומטית! קוראים למקום בומבאס או משהו כזה, השטיפה עולה 50 ש"ח וכבר כמה אנשים שהיו שם אמרו לי שהם מנקים ממש טוב. לא יודע לגביי דיטיילינג.

שמעתי על בומבס דווקא מהצד של אודיו ומיגון, לא ידעתי שהם מתעסקים בשטיפות. אבדוק ואעדכן.

ממליץ לך לתאם טיפול מראש כמקובל. בדר"כ יש תור.

ברור.

• תוכן חדש...