Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

השאלה שלי היא יותר בכיוון השומניות, מאשר האקנה, שממנה אני כבר לא סובל מזמן.

אני אהיה עוד מעט בן 25, לכן אני כבר מזמן לא סובל מאקנה אבל מעור פנים שומני וכו', דווקא כן.

זאת אומרת, צריך לשטוף את הפנים בתכשירים המיועדים לעור פנים שומני... עוזר למספר שעות ולאחר מכן, העור מבריק ונראה כאילו אני "מזיע" וזה קצת מציק.

האם הטיפול הזה, במיוחד בתחילת החורף עכשיו, שזה הזמן המתאים לטיפולים שכאלו בגלל תופעות הלוואי, יעזרו לי?

כמו שאמרתי מקודם, אין לי ואני לא סובל מאקנה ( טוב אולי קצת בגב פה ושם וזה נחמד אם זה יעזור על הדרך ).

אני רוצה להיות עם פנים "יבשות" ו "מט" ככל הניתן, האם זה הכיוון הנכון או אני זקוק למשהו אחר? משהו קצת יותר לטווח הארוך מאשר סבונים וכדורים באופן תמידי. אם זה בכלל אפשרי.

תודה לכל המגיבים מראש.

פורסם

גם לי יש עור שומני. ואני נגד כל טיפול תרופתי או אחר לדבר הזה.

גיליתי שכשאני אוכל פחות אוכל שומני גם העור שלי נעשה הרבה פחות שומני. תנסה להתייעץ עם דיאטנית או שתנסה להוריד עצמאית את כמות השומן והשמן באוכל.

וחוץ מזה רק שתדע שעור שומני הוא עור ששומר על עצמו מצויין ומזדקן הרבה פחות מעור יבש - זה רק ייתרון.

פורסם

השאלה כלל לא רלונטית. מדובר בתרופה עם מגבלות רישום חמורות והסבירות שתקבל מרשם במצבך קלושה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רואקוטן בהחלט מוריד שומניות בעור עד אפס.

אבל אסור וגם לא יתנו לך את התרופה בשביל להוריד שומניות במידה ואין לך פצעים.

Miata ND2

פורסם

קפוץ לחנות טבע הקרובה לביתך. תבקש מה שיש להם בשביל זה. לי עזר מאוד.

אם אתה מאזור המרכז אני גם יכול להמליץ על מקום מצויין.

פורסם

רואקוטן דורשת מרשם וגם בדיקות דם תקופתיות.

אני הייתי מעדיף לטפל בזה בדרך אחרת כי נגיד זה מייבש אתה לא תוכל לקחת את התרופה הזאת באופן קבוע כאילו זה מזון

ולאחר שתפסיק מספר חודשים השומן בעור יחזור שוב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

רטאקוטן זו תרופה מאוד חזקה עם הרבה תופעות לוואי שאתה לא רוצה לחוות אלא אם ממש אין לך ברירה.

תמשיך להשתמש בסבונים מתאימים לעור הפנים שלך ויהיה בסדר.

ואני אומר את זה בתור מי שלקח רואקוטן תקופה ארוכה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ממליץ לך מאוד! שלא לגעת בדבר הזה.

זה אמנם עוזר, אבל יש תופעות לוואי, אסור שמש, אסור אלכוהול, אסור ים דברים, וזה בעקרון למי שסובל ממש מאקנה ופצעונים, אני התלבטתי בילדות לקחת כזה כיוון שסבלתי המון מפצעונים בכל מקום אפשרי בגוף, לאחר שהפסקתי עם אוכל שומני - פלא ופלא נעלם.

אני בן 27 וסובל מעור שומני, מצד שני זה עור בריא יותר ונשאר צעיר וחלק יותר, פשוט דאג לשטוף את פנייך עם סבון או חומר מתאים לרמת השומניות בפנים שלך.

יש לא מעט סבונים מתאימים

Opel Adam S 2017

פורסם

באופן תיאורטי רואקוטן יעזור יותר מדי לעור שומני, הוא יהפוך את העור ליבש לחלוטין, שזו בעיה אחרת לחלוטין.

באופן מעשי זו תרופה במרשם עם הקפדה חמורה, היא לא נרשמת לעולם אלא כמוצא אחרון לאחר כישלון טיפול בכל התרופות האחרות (לאקנה כן? לעור שומני זה לא אופציה בכלל), הטיפול עצמו כפי שאתה יודע הוא בחורף בלבד, יש רגישות לשמש (והחורף הזה נראה שופע שמש), צריך לעשות בדיקות דם חודשיות לבדיקת תפקוד הכבד.

בכל מקרה השאלה לא רלוונטית, אף רופא עור לא ירשום לך רואקוטן לטיפול בעור שומני.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...