Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S40 או מאזדה 3/6 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב יד2

אלה האופציות בגדול (מסודר מהרכב הישן לחדש):

1) וולוו S40 שנת 2000 עם טורבו. שמור וקילומטרז/ נמוך (100) ב 10K

3) מאזדה 6 שנת 2004-2005 ב 30K

2) מאזדה 3 שנת 2007-2008 (נפח 1600) ב 30K

איזה רכב משדר יותר יוקרה? צורה יותר יפה לפי דעתכם? איכות סלון? נוחות נסיעה?

ובכללי מה אתם הייתם בוחרים מבין 3 האופציות האלו? [שימו לב שהוולוו זול משמעותית, ואין לו שום בעיות מכאניות]

פורסם

איזה רכב נראה/מרגיש יותר יוקרתי. אפשר גם לתת הצעות לרכבים אחרים שנראים לכם מעניינים (עד 30K)

תודה

פורסם

ב 30 אלף אני לא חושב שהפרמטרים שצריכים לעניין אותך זה יוקרה, נראות, הרגשה, צורה, עניין וכו'.

אין בעיה לקנות מרצדס' ב.מ.וו ואאודי (לדוגמה ראיתי A6 למכירה שנת 98 ב 25 אלף) בסכום הזה רק שתדע שזה יהיה בור ללא תחתית.

פורסם

אני מודע לכך שרכבים כמו מרצדס ובמוו ישנים זה בור ללא תחתית.

לכן זה בכלל לא אופצייה.

רשמתי 3 מכוניות די פרקטיות לפי דעתי. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

אני אישית לא נמשך לרכבים החדשים הקטנים. אני מעדיף למשל מאזדה 6 ישנה מאשר קיה פיקנטו/סוזוקי אלטו שנת 2014.

בעיני הרכבים האלה נראים ומרגישים מאוד זול. למרות שהם כנראה יותר בטיחותיים מאובזרים וחדישים.

אני מקווה שמה אני אומר נשמע הגיוני.

פורסם

תחליט אתה אם זה נשמע הגיוני או לא.

לדעתי מהרשימה הזאת תנדה מיידית את הוולבו, הרכב הזה לא הרשים כשהיה חדש והוא לא עושה את זה גם היום בגיל 15.

צורה יפה ויוקרה במאזדה 3 או 6? זה משהו שהוא בעיני המתבונן. הן נאות בעיני אבל לא משדרות טיפת יוקרה, לדעתי יוקרה משדרות מכוניות יוקרה אמיתיות עד גיל 7-8, אחרי זה הן פשוט נראות מיושנות ואפילו עתיקות קצת. להוציא דגמי קצה סופר יחודיים או רכבים ספורטיביים.

אני הייתי בוחר ב-3, הכי חדשה, לא יקרה לאחזקה וכבונוס יש התנהגות כביש חביבה.

פורסם

בתקציב כזה הדבר האחרון שצריך להטריד אותך זה אם הרכב נראה יוקרתי או לא,

אם אתה מחפש משהו שנראה יותר גדול מרכב משפחתי תנסה לחפש איזו מונדאו או מאליבו 2007-2008. קח בחשבון שכל הרכבים הללו וגם הרכבים שאתה שאלת עליהם הם לא רכבים חסכוניים.

על הS40 אני לא ממליץ גם כן. בעיניי מאזדה 3 ו6 לא מושכות ולא משדרות יוקרה. (גם מאליבו או מונדאו לא, אבל קצת יותר משדרות "עסקיות").

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שאני מבין למה אתה מכוון. הייתי הולך על המאזדה 6. היא תהיה נוחה, מרווחת, חזקה ושקטה יותר מה 3. עליות האחזקה יהיו מעט גבוהות יותר, אבל ההוצאה הגדולה ביותר בקניית רכב יקר היא ירידת הערך, שבמקרה הזה כבר כמעט ולא קיימת. תמצא רכב שמור, מטופל עם קילומטרז' סביר, תעביר אותו ישור קו מכני וקוסמטי, ניקוי יסודי ותוכל להנות ממנו עוד כמה שנים. כמו שאמרו פה, על יוקרה אין מה לדבר בסכומים כאלה, אבל בהחלט תוכל להנות מרכב נעים יותר ממיני חדשה.

פורסם

תודה על העצות!

שמתי לב שיש מאזדה 3 עם נפח מנוע 2000. (נראה לי שהדגם נקרא ספיריט)

איך הדגם הזה מבחינת אבזור ועיצוב פנים? כמו כל מאזדה 3 או יותר טוב?

אגב נסיעה שקטה זה גם אחד הפרמטרים שיותר חשובים לי

פורסם

ה3 בעצם המחליפה של ה323. רכב מודרני יותר, מעוצב יותר, בטיחותי יותר ומאובזר יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...