Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המשפשפים.

אתמול וברגע של אימפולסיביות קניתי את ה Black Wax של מגוויירס לאחר שנגמר לי הוקס של SONAX.

הרכב שלי בצבע אדום סוכרייה (אין הגדרה פחות ערסית לצבע הזה, סורי). אם אני מסתכל על ספטרום הגוונים הוא בהחלט נוטה יותר לגוון כהה מאשר בהיר, לכן רכשתי את ה BLACK ולא ה WHITE. זה בסדר? אני אחיה?

ואגב, מה רע בשמפו עם וקס של אמריקן איגל, זה שמגיע במיכל 1 ליטר שחור? להפתעתי ומעבר לכך שהוא היה הזול ביותר על המדף גם רשום עליו Made in Italy. לקחתי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא מכיר את הווקס הנ"ל, אבל אם אתה רוצה ואתה מאיזור ראשל"צ יש לי פוסו אם בא לך לנסות, גם אצלי הרכב אדום (פיאט 500).

השמפו של אמריקן איגל נחמד ומריח סבבה השתמשתי בו על הרכב של אבא שלי המון (כי זה של אבא)

Opel Adam S 2017

פורסם

אולי לשטיפה הוא טוב,אבל כמות הווקס שם מזערית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אדום נחשב רכב ככה, מוזר, אבל זאת ההתאמה מבחינת ווקסים עם פיגמנט ככה/בהיר.

אז כן, הווקס מתאים.

לעניות דעתי, קח את הווקס, ואו שתביא אותו למישהו שלא אוהב, או שתזדכה עליו.

הוא גרוע מאוד, במקרה הטוב הוא יחזיק לך שלושה שבועות על הרכב, גם לאחר הכנה מאוד מדוקדקת.

אם תרצה המלצה לווקס או אוטם צבע טוב שיתנו לך תמורה הולמת למחיר, בכיף.

"יאללה בירי".

פורסם

בתאכלס אם יש לך זמן לשים את הוקס כל 2-3 שטיפות (לוקח חצי שעה יישום והסרה?) אז תהנה מברק והגנה. אחרי 3 שטיפות סיכוי טוב שלא ישאר ממנו הרבה.

השמפו נותן קצת ברק אבל לא הגנה. ומהנסיון שלי לא מנקה טוב במיוחד. שמפו... פושטי. עובד אבל לא משהו מיוחד.

פוסו לא נותן גלוס כמו וקסים אחרים.

לעמידות קצת יותר טובה אני ממליץ על הוקסים של דודו ג'וס שהם פשוט תענוג לעבודה ומחזיקים הגנה וברק כמה חודשים (תתחיל מאריזת הנסיון שעולה 50-60 ש"ח) או קולינייט 845 שגם קל לעבודה ונותן גלוס והגנה ל4-5 חודשים.

אם ממש בא לך עמידות לחצי שנה- שנה ושהרכב יראה מכוער אפשר להשתמש באוטמים למינייהם שנועדו לעשות את הרכב שלך כל כך מכוער שאפילו ציפורים לא ירצו לחרבן עליו

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...