Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני מתלבט איזה רכב אוטומט לקנות באזור 20-30 אלף(אפשר גם עד 35 אבל עדיף שלא).

בגדול הרכב 60 אחוז מהזמן יכיל עד 2 אנשים , ו-40 אחוז מהזמן יכיל 3-4 אנשים.

כפי שזה נראה כרגע(עדיין לא בטוח), תפקיד הרכב יהיה לנסיעות בינעירוניות לרוב(נסיעה לעבודה וחזרה - נתניה חיפה, נתניה אריאל).

חוץ מהנסיעות האלו רוב הזמן הרכב כנראה יישב בחניה.

מכוניות מיני יצאו מהמשוואה בגלל שאני גבוה(1.90).

הכי חשוב לי זה אמינות(לא רוצה להכנס למוסך בכלל). אחרי זה כמובן הבטיחות והדלק(כמובן עד כמה שאפשר לאוטומט).

יש לציין שאחד מהמבוטחים ברכב הינו נהג צעיר וחדש(נגמר עוד שנה וחצי).

הומלץ לי על לאנסר קלאסיק(עד 2008 ), קורולה, מאזדה3.

חשבתי על יונדאי i20 אבל זה לא נראה בתקציב, לפחות לפי יד2.

קראתי קצת בפורום אבל לא מצאתי ממש תשובה. אשמח לשמוע את דעתכם.

עריכה אחרונה על ידי carko
פורסם (נערך)

הלנסר אכן טובה,נוחות די טובה אם כי מעט עצלה,הקורולה תהיה ישנה יותר ולכן הייתי מתמקד בלנסר.

הייתי בודק גם את האימפרזה,רכב רך,אמין אני אהבתי אותו.

מנוע ה1.5 חלש בכביש הררי,יש ביד 2 כמה רכבים עם מנוע 2.0.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ על פוקוס, היא נוחה, בטיחותית, צריכת דלק סבירה אם נוסעים רגוע ותיהיה יחסית טריה יותר יחסית לתקציב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בחלק מהתגובות באינטרנט ראיתי שחלק מהמגיבים רשמו שהלנסר לא ממש נוחה לנסיעות ארוכות.

בנוסף חלק רשמו שהיא ממש זוללת דלק.

ואולי הכי חשוב, חלק רשמו שהמכונית עגלה. מה זה אומר? בכל זאת היא עתידה לעלות בהרי חיפה, אריאל.

כמה ממה שרשמתי נכון?

פורסם

אני נסעתי במושב אחורי והיה לי נוח,אבל נוחות זה משהו אישי לכן אתה צריך לנסוע בעצמך ולראות,כנ"ל לגבי עוצמת המנוע אולי לך היא דווקא תהיה בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לנו יונדאי אקסנט, ומאוד נהנים.

כמעט שנה ללא תקלות, נוסע טוב וחלק.

רוב הנסיעות שלנו גם מחוץ לעיר ואנחנו עושים בדרך כלל 1ל13 גבוה (13.7-13.8 ) - כמובן שיש כמה פעמים עם 13 נמוך או 12 וגם 14.

לנו יש 2010 1.6.

פורסם

לגבי יונדאי אקסנט, הבנתי ש2008 מנוע 1600 הוא אחלה(זה בטווח מחיר).

לגבי יונדאי i30 - זה מצריך להגדיל את התקציב לאזור ה-40 לפחות.

לגבי הפוקוס אני אתחיל לברר(זה משנה אם זה האצ'בק או לא?)

• תוכן חדש...