Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

כששאלתי על ערך, הכוונה לא הייתה מבחינה כלכלית, אלא ערך כרכב אספנות.

את האוטו קניתי במחיר של נזיד עדשים מהיד הראשונה,אדם מבוגר שטיפל בו כל חייו במוסך מורשה ושמר עליו כבבת עיניו.

לי הוא שימש ככלי תחבורה זול, אני חייב לציין שהפתיע לטובה בנוחות הנסיעה.

היום התייחסותי היא שונה ואשמח לשמור אותו עד שיגיע לגיל אספנות.

לגריטה או חלקים לא יקרה בטוח,הוא תקין לחלוטין ואם יכנס לתרדמת חורף זה יהיה כשהוא במצב נסיעה מושלם.

לצערי אין לי מקום סגור לאפסן אותו. לא יודע מה לעשות.

חבל לי למכור אותו לאיזה ילד מתלהב שיהרוס את האוטו, כי הוא באמת במצב מעולה (יחסית לגילו).

כיסוי איכותי לא יעשה את העבודה?

יש לי חניה פרטית (תחת כיפת השמיים) שאולי אקדיש לו ואת האוטו היומיומי אחנה על הכביש.

פורסם

עם כל הכבוד (ויש כבוד ל405), זה לא רכב מיוחד שיש לו ערך אספני כלשהו, במיוחד בארץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
תודה לכולם על התשובות.

את האוטו קניתי במחיר של נזיד עדשים מהיד הראשונה,אדם מבוגר שטיפל בו כל חייו במוסך מורשה ושמר עליו כבבת עיניו.

לי הוא שימש ככלי תחבורה זול, אני חייב לציין שהפתיע לטובה בנוחות הנסיעה.

היום התייחסותי היא שונה ואשמח לשמור אותו עד שיגיע לגיל אספנות.

לגריטה או חלקים לא יקרה בטוח,הוא תקין לחלוטין ואם יכנס לתרדמת חורף זה יהיה כשהוא במצב נסיעה מושלם.

לצערי אין לי מקום סגור לאפסן אותו. לא יודע מה לעשות.

חבל לי למכור אותו לאיזה ילד מתלהב שיהרוס את האוטו, כי הוא באמת במצב מעולה (יחסית לגילו).

כיסוי איכותי לא יעשה את העבודה?

יש לי חניה פרטית (תחת כיפת השמיים) שאולי אקדיש לו ואת האוטו היומיומי אחנה על הכביש.

מה זה משנה ערך אספנות לא אספנות, אתה אוהב את האוטו? זה מה שחשוב!

תמשיך לנסוע בו, אני מאמין שיש מזגן? הגה כוח? אם כן אני הייתי ממשיך להשתמש בו כרכב יום יומי, עושה רושם שהאוטו מאוד שמור וחבל למכור אותו בשביל גרושים.

בכל מקרה אשמח לראות תמונה

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אל תחפש "ערך אספני". לפעמים המכוניות הכי "רגילות" הן אלו שעושות את זה כשהן נוסעות ברחוב במצב שמור ויפה כשהן ישנות.

אני במקומך הייתי שומר עליו, נוסע בו מדי פעם, מקפיד שיהיה תקין לחלוטין- מטופל (טיפול כל שנתיים) ולא מוזנח (כלומר לתקן כל תקלה מייד כשהיא מופיעה, אבל בלי לחץ ובחלקים מקוריים). העלות של שגרה כזו, כמו שכבר נכתב, היא נמוכה משמעותית מהחזרת רכב לכביש אחרי שעמד 8 שנים.

באיזו גירסת מנוע מדובר?

אסף.

פורסם

אם הרכב עושה לך אתה זה תשמור אותו אחרת הוא ירכב לך .כמו שנאמר פה כבר אם אתה מעמיד אותו ולא נוסע בו לפחות תניע אותו מדי פעם ותחליף שמן כל שנה .

ל 405 רגילה לצערי לא צפוי ערך אספנות כל שהוא .פה מדובר יותר ברכב לנשמה שלך .

בסוף ההחלטה רק שלך .

• תוכן חדש...