Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ברשותי פיאט 500 רובוטית שנתון 10 אם משנה שעברה 70K, שמתי לב שבזמן שהרכב מחליף הילוכים אפשר לשמוע רעשי קליקים קטנים, במיוחד בנסיעות איטיות, שומעים בזמן ההחלפה כאילו משהו מתנתק ומתחבר, אני מתאר לעצמי שזהו רעש טבעי של עבודת הגיר - אבל למען הסר ספק האם אכן זה אמור להיות ככה?

Opel Adam S 2017

פורסם

האם הוחלף לרכב שמן גיר אי פעם ? אם לא,אולי כדאי לנסות .

בלי קשר,לפנות למוסך כדי שיבדקו שאין שום דבר משוחרר בטעות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא הוחלף כי לפי מה שאומרים במוסך - מערכת סגורה(?) ואין צורך כי היה תקין והוא בדק את השמן שהיה בצבע תקין. (מוסך שמשון)

מבדיקה שעשיתי שם לא היה משהו חריג, השאלה שלי היא אם אמורים להיות רעשים של העברת ההילוכים, הרעש נשמע רק בזמן העברה של הילוך שומעים את ה"קליק", שמתי לב לזה פשוט כי הייתי עם חלון פתוח וללא מוזיקה, לפתע זה נשמע לי מוזר -ובנוסף אין התנהגות חריגה של הגיר .

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...