Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה עלי בי הרצון לחסוך בקרינה ולבצע את השיחות דרך המחשב.

רוב היום אני נמצא בממד ושם הקליטה ממש נמוכה ויש המון שיחות לבצע.

 

היה יכול להיות ממש נוח אם הייתי יכול לקבל את השיחות של הנייד והסמסים של הנייד בווינדוס.

כלומר כל פעם שיתקבל SMS, שיקפוץ חלון קטן בצד ימין/שמאל שיבשר שיש שיחה, ואוכל לענות ולדבר דרך המיקרופון במחשב.

 

האם קיימת אופציה כזאת עם תוכנה חיצונית? לא הצלחתי למצוא אופציות והרשת לא עזרה.

ככל הנראה סקייפ לא מאפשרים את זה, חבל.

 

אביב.

עריכה אחרונה על ידי Aviv943
פורסם

אתה יכול להשתמש באוזניית bluetooth, זה יחסוך לך לפחות את הקרינה של הטלפון כי תוכל להרחיק אותו ממך ואם יש לידך קו נייח אתה תמיד יכול להפנות את השיחות מהנייד אליו.

פורסם

נכון, אבל זה לא הפתרון שחיפשתי. אני מחפש נוחות ומודרניות.

אם אתה יכול לראות את השיחות דרך השעון החכם, למה שדרך מחשב לא תוכל? חלון קטן וקופצני בצד המסך שיתן לי לענות לשיחה דרך המיקרופון של המחשב לא נשמע כמו משהו עתידני מידי.

פורסם

גם לי יש אותה בעייה כמוך, חדר העבודה שלנו נמצא בממד, הקליטה הסלולרית גרועה, ויש הרבה שיחות לעשות.

יש פטנט נטול קרינה לחלוטין ואיכות שמע מעולה, זה מכשיר קטן, הרבה יותר קטן מהמחשב מכיל מיקרופון דיבורית ואזנייה כבר בפנים, ועובד מעולה גם בתוך ממדים - הטלפון הקווי.

במקרה מצאתי אחד זרוק ליד פח ברחוב, אימצתי אותו, חיברתי אותו ומאז השתפרו חיי ללא הכר.

ממליץ

פורסם
נכון, אבל זה לא הפתרון שחיפשתי. אני מחפש נוחות ומודרניות.

אם אתה יכול לראות את השיחות דרך השעון החכם, למה שדרך מחשב לא תוכל? חלון קטן וקופצני בצד המסך שיתן לי לענות לשיחה דרך המיקרופון של המחשב לא נשמע כמו משהו עתידני מידי.

 

מה יעזור לך לראות את השיחה דרך המחשב? אתה עדיין תחטוף את הקרינה כשתענה לשיחה ותדבר דרך המכשיר.

 

מה שאני ו martines הצענו לך הוא שווה ערך בדיוק למה שאתה מציג.

פורסם (נערך)

הרעיון הוא שאוכל לענות לשיחה דרך המיקרופון שמחובר למחשב ולשמוע אותה דרך הרמקולים. משהו כמו BT.

 

martines, הפתרון שלך יכול היה להיות נחמד אך הוא רק חלקי כי אין לו את הממשק במחשב.

מה גם שאין לי חיבור קווי בממד. אני גם לא מעוניין לקבל את כל השיחות של הבית לממד ולא מעוניין שכולם יענו לשיחות מהמכשיר שלי.

עריכה אחרונה על ידי Aviv943
פורסם (נערך)

אתה יכול לנסות את המכשיר הבא: לחץ עליי.

 

יש עליו מיקרופון מובנה ככה שהנייד לא צריך להיות בקרבתך.

 

 

עריכה:

 

לגבי SMS, אם יש לך מכשיר Android - אתה יכול להשתמש בתוכנה הבאה: לחץ עליי.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם
הרעיון הוא שאוכל לענות לשיחה דרך המיקרופון שמחובר למחשב ולשמוע אותה דרך הרמקולים. משהו כמו BT.

 

martines, הפתרון שלך יכול היה להיות נחמד אך הוא רק חלקי כי אין לו את הממשק במחשב.

מה גם שאין לי חיבור קווי בממד. אני גם לא מעוניין לקבל את כל השיחות של הבית לממד ולא מעוניין שכולם יענו לשיחות מהמכשיר שלי.

 

קח בחשבון שהממד דיי קרוב למה שקורה במעלית - קירות שבנויים מרשת של ברזלים בתוך שכבת בטון עבה - מחזיר חלק גדול מגלי הרדיו לתוך הממד. זה אסון מבחינת קרינה - כל מכשיר פולט קרינה שתשים בפנים יקרין אותך בצורה "איכותית" גם אם הוא לא יהיה ממש צמוד לאוזן אלא סתם מונח בחדר - כמו למשל ראוטר אלחוטי פלאפון וכו.

אין לך הרבה אפשרויות - BLUETOOTH לא יעזור לך כי זה מחייב את הסלולרי להיות בתוך הממד, הדרך הכי טובה זה להשתמש בתקשורת בכבלים.

הרשת למחשב שלך עוברת לממד דרך כבל רשת ? אם כן אולי תנסה להשתמש פשוט בסקייפ - לקנות מספר או משהו כזה ?

פורסם

החדר שלי הוא הממד. לכן פה הבעיה. אני שוכן פה 12 שעות ביום (גם עובד מהחדר).

חשבתי לשים את הפלאפון מחוץ לחדר ולבצבע הפניית שיחה לסקייפ במקרה ויש שיחה או SMS אבל סקייפ לא מאפשרים את זה.

לסקייפ אין מספרים ישראלים ככה שלקנות מספר דיי לא ייתן לי כלום.

 

BT כן יעזור אם אני אוכל לחבר אותו למחשב. יש דבר כזה? הסלולרי יכול להיות מחוץ לממד מול הדלת- היא תמיד פתוחה ויש קו אווירי ישיר.

פורסם

~

לא הבנתי מה הבעיה.

 

כל עוד יש אינטרנט בבית - למסרונים אפשר להשתמש בתוכנה כמו MightyText ולשיחות אפשר להתקין IP-Phone ושיתקשרו לשם (או שתעשה "עקוב אחריי" מהקו הנייד ותכבה את המכשיר).

פורסם

אפשר להתחבר עם Bluetooth למחשב ואפשר לחייג מהמחשב.

אבל גם ל bt יש קרינה וגם לסלולרי יש קרינה, בעיקר בתוך ממד שהטלפון מתאמץ למצוא רשת.

הפתרון ללא קרינה זה טלפון ישן של בזק.

_000801_0109_0003_t_005341_.jpg

_000801_0109_0003_t_005341_.jpg

אייל

פורסם

יש פיתרון אבל אני חושב שהוא יהיה יקר בשבילך.

 

אתה חושש מקרינה ורוצה להוציא את הנייד מהממד, אז חיבור פיזי לא יעזור. דווקא לטלפונים היישנים שהיה לכל אחד תוכנה משלו (נוקיה נגיד), היית יכול לחבר מתאם USB למכשיר הנייד ולתקוע אותו גם בעליית גג אם בא לך, לחבר כבל רשת למתאם, ולעבוד עם תוכנת היצרן מהמחשב.

 

פתרון אחר חייב להיות מבוסס שרת מתווך. יש כמה אפליקציות כאלה כבר לSMS. לשיחות זה כבר יותר מסובך, והרבה בגלל מגבלות שאינן טכנולוגיות. לא ממש ששים בעולם לייתר את רשת הסלולר בכל מקום שיש בו WIFI. בכל מקרה, הפיתרון הוא קו VOIP עם softphone דרך המחשב ו"עקוב אחריי" במכשיר. תוודא שבמדינה שהשרת והמספר שקנית נמצא, יש בחבילה (של הנייד) שיחות ללא הגבלה לשם. לדעתי אין בעיה לעשות SPOOF כשאתה מוציא שיחות מהמחשב כדי שזה יופיע בתור המספר הישראלי. אני עשיתי את זה עם סקייפ ב2008-9 רק הייתה פרוצדורה בדוגמת שני SMS שהוכיחה שהטלפון בידיי + הצהרה שהמספר שלי.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

https://www.apple.com/il/ios/whats-new/continuity/

 

מק פלוס אייפון זה כבר קורה

אכן הבדל גדול באיכות חיים.

 

מדברים על זה שמייקרוסופט עובדת על טכנולוגיה דומה לwin10, אבל זה יקח קצת זמן.

 

אני לא הייתי מעביר דרך אפליקציה לא ידועה את המידע שלי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

×
×
  • תוכן חדש...