Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ככל הנראה בשבוע הקרוב אולי אפילו השבוע סבא שלי הולך להזמין את היאריס החדשה והוא נותן לנו את היאריס הקודמת שלו (2013) עכשיו אני רוצה לשים לה גאנטים והבנתי שיש סוגים ויש סיני וכל מיני דברים, רציתי לדעת קצת יותר על סוגי הגנטים ואם אני קונה סיני למה זה לא טוב האם זה רק בגלל שזה סיני או בגלל שזה פוגע במשו אחר?. הייתי היום באוטודיפו ויש שם גאנטים ממש יפים ב 1200 שקל שווה?

תודה לכולם

פורסם
הייתי מנסה להשיג את המקוריים.

(יד שניה / פירוק)

אץה יודע במקרה מקום שמוכר גאנטים מקוריים כי אני לא חושב שמשו שיש לו יאריס 2013 ירצה למכור את הגאנטים שלו ולמה אתה ממליץ על המקוריים ולא על כאלה שאני יקנה?

פורסם

חסרונות בג'אנט סיני היא כמו כל הסחורה הסינית. נטייה קלה יותר להיהרס. בנוסף, הרבה אנשים מעידים על כך שהם קשים לאיזון ומתעקמים ונשברים מהר.

לא כולן, אבל רוב חברות הג'אנטים הסיניים שיש בארץ אין להן אפילו אתר אינטרנט. זה מעיד על משהו.

פורסם

אתה יכול לבדוק ביד 2 או לחפש אצל ג.מ.פורטל, הוא ספונסר פורום אם אני זוכר טוב ויש לו ג'אנטים מפירוק. אולי תמצא אצלו משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
חסרונות בג'אנט סיני היא כמו כל הסחורה הסינית. נטייה קלה יותר להיהרס. בנוסף, הרבה אנשים מעידים על כך שהם קשים לאיזון ומתעקמים ונשברים מהר.

לא כולן, אבל רוב חברות הג'אנטים הסיניים שיש בארץ אין להן אפילו אתר אינטרנט. זה מעיד על משהו.

סבבה תודה רבה על המידע

אתה יכול לבדוק ביד 2 או לחפש אצל ג.מ.פורטל, הוא ספונסר פורום אם אני זוכר טוב ויש לו ג'אנטים מפירוק. אולי תמצא אצלו משהו.

סבב תודה אתה יודע בערך כמה יעלה לי גאנטים מקוריים? מה המחיר בערך?

פורסם

ג'אנטים מקוריים חדשים יעלו סכום 5 ספרתי. כאשר מדובר בג'אנטים משומשים (ועל אחת כמה מפירוק) יש לבדוק היטב את מצבם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ג'אנטים מקוריים חדשים יעלו סכום 5 ספרתי. כאשר מדובר בג'אנטים משומשים (ועל אחת כמה מפירוק) יש לבדוק היטב את מצבם.

איתמר

סבבה תודה רבה איתמר, ועוד שאלה קטנה הייתי באוטודיפו אתמול ויש שם גנטים נחמדים ב 1200 שקל עד כמה הם טובים?האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקליםבשביל לדעת שאי קונה איכות טובה?

פורסם

ג'אנטים 15' מקוריים של טויוטה עולים מעל 10K ש"ח לרביעייה??

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
ג'אנטים 15' מקוריים של טויוטה עולים מעל 10K ש"ח לרביעייה??

זה אפילו לא 15 זה 14' אבל גם לי זה נשמה קצת מוזר 10 אלף שקל

פורסם

תאמינו, תאמינו. מחיר של 2000-3000-4000 שקל לג'אנט בודד זה לא נדיר. מוזמנים לבדוק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בטח הגיוני.

פעם ביקשו 800 שקל על טסה של פולקסוואגן.

האפשרות השפויה היא סט מפירוק. וכמו שנאמר - חשוב להקפיד ולבדוק שהם שלמים ומאוזנים. (ולמי שאכפת - גם במצב קוסמטי טוב)

M-TECH E46

פורסם

אכן כך המצב ולא רק בטויוטה.

חבר שנגנבו לו הג'אנטים בירר במאזדה ורצו על ג'אנט 16, של מאזדה 3 דור קודם 4 אלף לבודד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אלה המחירים, אני מופתע שלא מוצאים יותר רכבים על בלוקים במדינה הזאת.

לא פלא שאנשים שמוכרים מאזדה3 קומפורט לא גמישים במחיר. יש הבדל של 6K ש"ח רק בג'אנטים (וזה לפי חצי מחיר של חדש).

סיפור מדכא. למה תמיד אנחנו תקועים בין "זבל סיני" עם ביצועים יותר גרועים מג'אנט פלדה, לבין "חישוקי מעצבים אירופאים" באפטרמרקט או מחירים הזויים למקורי אצל היבואן שנועדו להצדיק הבדלים בין רמות אבזור?

למה ג'אנט עם הטבעה של יצרן שמוכן לעמוד מאחורי המוצר שלו, עולה כמו עשירית רכב?

אני גם מחפש ג'אנטים עכשיו לא יודע מה לעשות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

חחחחח טוב תודה רבה לכולם אבל עדיין לא עניתם לי על שאלה קטנה

האם הגנטים שיש באוטודיפו ב 1200 שווים או שהם גם "זבל סיני"?

• תוכן חדש...