Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשאבתי לעולם הדיטיילינג לפני מספר חודשים בעקבות רכישת רכב חדש.

כמות הזמן והכסף שהדבר הזה צורך לא מבייש תחביבים יקרים וטכנולוגים מזה בהרבה :-D

הספקתי לצבור לא מעט חומרים וכמובן שבניהם מספר מטליות מיקרופייבר, פדים אפליקטורים, מגבות יבוש וכו'

בסיום השימוש אני לוקח את ה"סמרטוטים" :lol: הנ"ל ומנקה אותם בכיור או בגיגית יחד עם חומר שנקרא "טקסטיל שמפו" שהוא ידידותי לסיבי מיקרו פייבר ולאחר היבוש הם כמו חדשים.

השיטה הנ"ל נראה לי שעדיפה על מכונת הכביסה שכנראה לאורך זמן תשחק יותר את הסמרטוטים היקרים שלנו :-)

Prt_Pic%5C1%5C_34256.jpg

(להעביר לדיטיילינג, פורסם בטעות בשיפורים)

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

משתמש בשמפו הזה עקב המלצות החברים בפורום, אחלה שמפו, אבל לשים לב כי קראתי על העטיפה שרשום לא להשרות את המגבות הצבעוניות בתוך המים והשמפו הנ"ל, אני השארתי את המגבות שלי כשלוש שעות במים חמימים, אמנם לא ראיתי ירידה מיוחדת של הצבע אבל היה מעט צבע במים, אז כנראה שניתן רק לשטוף את המגבות בפנים לאותו הרגע ולסחוט.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

למה ידנית אם אתה יכול לעשות זאת במכונה?

בצע חיפוש קטן, דעות של לא מעט משתמשים, כולל אני.

אל תעבוד לחינם, גם ככה דיטיילינג זה עולם סיזיפי :)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?550906-%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A1-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%9B%D7%A4%D7%A4%D7%94-%D7%95%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%AA-%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A9

אם תלך לפי הפירוט שלי, תבטיח אריכות חיים למגבות בלי מאמץ.

את האובר היקרה מפז שלי כיבסתי עשרות רבות של פעמים והיא כמו חדשה, יכולת הספיחה שלה נותרה מעולה כמו ביום שהוצאתי אותה מהשקית שאיתה הגיעה.

ואני לא מדבר על שאר המגבות שבארסנל, כולם כחדשות, וכולם עברו אין ספור כביסות.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...