Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,הרכב הוא טיוטה פריוויה גיר ידני שנת 98

אשמח לעזרה ,הרכב של חבר ,כבר מושבת כמה חודשים ,בגלל הכשלה בטסט על המשלושים האחוריים ,ולא מצאנו בשום מקום לקנות אותם ,וגם לא מישהו שישפץ אותם. רק בטיוטה אמרו שהם יכולים להזמין מחול וזה יעלה 6000 שקל (מחיר מופקע)

יעזור לי מאד אם מישהו יפנה אותי למקום בו ניתן לקנות

או מקום שניתן לשפץ

או להזמין את החלק הנ"ל מחול

בתודה ענקית מראש

רמי

פורסם
היבואן גוזר עליך רווח ומע"מ כפול

חפש באיבי או באתרים מחול.

ניסית לפנות לחברה העולמית ?

ניסיתי קצת לגשש באיביי.. לא הצלחתי למצוא! כנראה שאני לא יודע לאיית בדיוק ולחפש נכון

פורסם (נערך)
לינק ישיר

מקווה שזה החלק הזה

אתה מחפש את ה REAR לפי דעתי

תשאל את החברה פה :)

דבר ראשון תודה

דבר שני ,איך אני יודע אם זה מתאים לגיר ידני (שהוא שונה במפורש מהאוטומט)

דבר שלישי ,האם אמור להיות בעיה עם המכס?

שאלה אחרונה ,לפי המראה שלו ,לא נראה שתיהיה בעיה לשפץ.. למה כולם אומרים שלא ניתן

מישהו מכיר מקום שמשפץ דברים כאלו?

עריכה אחרונה על ידי rami.v
פורסם

רשום את מספר השלדה ונתקדם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במידה והחלק יתפס במכס - הוא לא יעבור.

אתה זקוק לאישור של משרד התחבורה ליבוא (ובנוסף גם בדיקת מעבדה לרכב). זאת הסיבה שהיבואן דורש עלות כזאת (יש לו רווח על המוצר, אך לא ברמה שאתה חושב).

פורסם
במידה והחלק יתפס במכס - הוא לא יעבור.

אתה זקוק לאישור של משרד התחבורה ליבוא (ובנוסף גם בדיקת מעבדה לרכב). זאת הסיבה שהיבואן דורש עלות כזאת (יש לו רווח על המוצר, אך לא ברמה שאתה חושב).

היבואן קונס אותך בגלל שהמדינה קונסת אותו

וגם אתה משלם על רווח שלו + מע"מ נוסף למדינה !

פורסם
רשום את מספר השלדה ונתקדם.

איתמר

אני יעשה מאמץ לחלץ את מספר השלדה.. פשוט הרכב לא לידי..

ד"א מה ייתן לך מספר השלדה? סליחה על הבורות

פורסם

רק מוודא - אנחנו מדברים על החלק שממורקר בטורקיז? לחילופין הבעייה היא באחד החלקים שמוצגים באיור?

איתמר

111.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
רק מוודא - אנחנו מדברים על החלק שממורקר בטורקיז? לחילופין הבעייה היא באחד החלקים שמוצגים באיור?

איתמר

אכן זהו החלק במדויק! משולש תחתון..

רק שים לב שיש שינוי בין גיר ידני לאוטומט

תודה מראש איתמר הגדול

רמי

פורסם

לכן ביקשתי מספר שלדה, אני מוצא את המק"טים מתוך תוכנת המק"טים של טויוטה.

האם כל המשולש צריך החלפה או רק הבושינגים הפנימיים? בכל משולש יש ארבעה בושינגים.

איתמר

פורסם
לכן ביקשתי מספר שלדה, אני מוצא את המק"טים מתוך תוכנת המק"טים של טויוטה.

האם כל המשולש צריך החלפה או רק הבושינגים הפנימיים? בכל משולש יש ארבעה בושינגים.

איתמר

אכן רק התותבים למשולש

יש טיפה חופש והבוחן בטסט פסל ורשם תותבים למשולשים. (בנסיעה לא מורגש משהו מיוחד)

העניין הוא שחברי פנה לכמה בעלי מוסכים שמתעסקים אם הרכב הזה ספציפית ,וכולם אמרו לו שהמשולש הזה קשה להשגה בגלל היות הרכב גיר ידני ,ולא מתאים לו משולש של אוטומט. וכן אמרו לו שלא ניתן לשפץ אותו.. (אל אף שלפי התמונות והסרטוט שצירפת נראה בעיין שאין סיבה שלא יתאפשר להחליף את הבוקסות שלו

בתודה מראש

רמי

• תוכן חדש...