Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 14K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב. זה הרכב הראשון שלי. התקציב הוא 14K.אני מחפש את השנתון הכי גבוה שאני יכול להשיג ותמורה טובה לכסף.

הרכב ישמש רק אותי, בעיקר עבודה-בית אני מניח וסידורים וכאלה..דווקא בגלל ששוק הליסינג שחק את הדגמים האלה - חשבתי על יונדאי גטס, שברולט אבאו, או סיטרואן אפשר להשיג בשנותים גבוהים יחסית לתקציב.

עמדתכם?

פורסם

סיטרואן...איזה?

שברולט אבאו עדיף לא לגעת, תעשה חיפוש קצר בפורום ותבין למה לא.

הבחירה הטובה היא אכן גטס, הרכב אמין אבל לא הכי חסכוני בדלק. אם אתה לא מתכוון לנסוע הרבה אז אין בעיה.

אם אתה כן מתכוון לנסוע הרבה אז פונטו ספייס תענה עד הדרישה של חסכון בדלק כמו גם על אמינות ואחזקה זולה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

סביר להניח שבתקציב הזה C3.

רצוי שתציין אם אתה מעוניין בגיר אוטומטי או ידני. בתקציב הזה אני ממליץ על ידני, עקב אמינות עדיפה וצריכת דלק טובה יותר. אבל זה נתון לשיקולך, אם יש לך רישיון לאוטומט בלבד למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוטומט.

הגטס שותה דלק בהגזמה? אני לא הולך לנהוג שעות כל יום, ממש לא.

עבודה-בית ופה ושם סידורים.

הפונטו ספייס נראית מעניינת אבל לרוב באה בידני.

אשמח לשמוע עוד דעות

פורסם

הגטס בערך 1/12,אם אתה לא נוסע הרבה זה לא ישפיע הרבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...