Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-- כלומר, קנייה ממוכר שקנה בייבוא אישי 0 ק"מ (רכב חדש) טויוטה קאמרי XLE היברידית 2012.

מה צריך לבדוק במיוחד?

מה צריך להיות המחירון? -- לא ניתן למצוא בלוי יצחק את הרכב מ-2012, לא בייבוא אישי ולא ברגיל.

כמה אמורה להוריד מהמחירון העובדה שהרכב מייבוא אישי?

אילו מכונים/מוסכים מבינים ברכב ויכולים לבדוק אותו/לטפל בו?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

תבדוק את הרשיון רכב וגם שהוסרה הגבלת מכירה של המכס. כפל רשיון יוכל להראות לך האם קיימת הגבלת מכירה שהיא עד שנתיים מתאריך היבוא.

אין מחירון לדגם 2012 אלא הערכת שמאי של לוי יצחק. הביטוח דורש הערכת שמאי ואתה יכול לבקש אותה מן המוכר.

עדיין, בד"כ הערכות שמאי לא מדוייקות ולא ניתן להסתמך עליהן לגבי מחיר.

אני מציע לבדוק כמה עולה דגם חדש ולתמכר לפי השנתון בהתאם.

לגבי בדיקה- בכל מכון בדיקה

דרור- מנהל מוטורקאר

פורסם

תודה רבה על התשובה.

שאלה נוספת:

לפי מחירון לוי יצחק יש להפחית אחוז די ניכר ממחיר הרכב אם הוא בא מייבוא אישי "משומש".

מה שלא ברור לי זה הדרגות המצויינות במחירון שלו - יש משומש דרגה 1, 2 ו-3. כל אחד מהם מפחית עוד יותר את שווי הרכב, בהתאמה.

הרכב הספציפי שאני ראיתי הוא רכב שיובא עם כמה מאות מייל בלבד, וברשיון שלו כתוב "ייבוא אישי משומש", וב"יד", מצויינות שתי כוכביות כאלה: **.

מה זה אומר? - איזו דרגה משומש זה לפי מחירון לוי יצחק?

ושאלה נוספת, הפעם מהותית יותר - עד כמה שונה הקאמרי מהצורה הישנה (שעד 2012) בגרסה ההיברידית מהצורה החדשה עם המנוע החדש (2.5 לעומת 2.4)? לפי דף הנתונים אין הבדל משמעותי - 190 כ"ס לעומת 200.

תודה מראש לכולם

פורסם

נכון שכתוב בלוי יצחק שקיימת הפחתה לרכב מיבוא אישי עד 30%, אבל:

1. לרכב הציינת אין קוד דגם בלוי יצחק ולכן אין מחירון

2. אף אחד לא מוריד 30%

הדרגות- לא קיימות בפועל

שתי כוכביות- כמו 00 בעלים קודמים

דרור- מנהל מוטורקאר

פורסם

לא הבנתי. שתי כוכביות זה כמו 00? - כלומר אין בעלות קודמת בכלל?

כי ראיתי גם רכב אחר בייבוא אישי שאין לו את שתי הכוכביות הנ״ל.

תכלס, כמה לדעתך שווה קאמרי הייבריד 2012 מהצורה הישנה בייבוא אישי משומש, עם קילומטראז׳ נמוך מאוד?

תודה

פורסם

הכוכביות מסמנות "מספר בעלות קודם אינו ידוע" בפועל שכאתה תעביר בעלות יהיה כתוב 01.

לעניות דעתי 120000-130000 ש"ח הוא מחיר ריאלי לרכב כזה, בהתחשב בעובדה שניתן לקנות חדש ב-180000 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אה, שכחתי לציין - מדובר בדגם XLE (הכי מאובזר), שמחירו כחדש (אצל היבואן - באלבר הוא אינו) הוא לאחר מבצעים 210.

פורסם

אני יכול לענות לך על שאלת השוני בין הדגמים, ההבדל הוא תהומי - השידוך של המנוע והגיר טרם מתיחת הפנים הוא עצל, לא יודע על איזה 190 כ"ס מדובר שם - בפועל הרגיש לי משמעותית פחות. לאחר מתיחת הפנים, עם מנוע ה2500 הרכב מרגיש "חי" בצורה משמעותית, גם פנים הרכב מרגיש איכותי הרבה יותר (בעיקר בגרסת הxle).

לאחר נסיעת מבחן, לי באופן אישי היה ברור שאלך רק על הדגם שלאחר 2012.

בהצלחה,

אלי.

פורסם

אתה בטוח שאתה מדבר על הגרסה ההיברידית?

- כי הגיר הוא אותו גיר רציף.

לגבי פנים הרכב, אכן הדגם החדש נראה מודרני יותר, אבל מצד שני, בדומה למידות החיצוניות, הוא מרגיש יותר קומפקטי ופחות מרווח. אישית אני גם מתחבר יותר לעיצוב של הדגם הקודם שהיה מכובד ואפילו ׳יוקרתי׳ - לעומתו עיצוב הדגם החדש הוא מהפחות מוצלחים ומזכיר יותר מדי את הקורולה.

פורסם

כן, כמובן. אני מדבר על ההבדלים בין ההיברידיות.

לא צריך להיות גאון גדול על מנת להבין את ההבדל שטויוטה עשו עם מתיחת הפנים.

הכי פשוט - גש ובצע נסיעת מבחן בשני הדגמים, כבר תבין לבד על מה מדובר.

פורסם

תבדוק טוב ששולמו כל מסי היבוא לפי שווי הרכב הספציפי. שלא יפלו עליך עוד שנה שנתיים ויבקשו הפרשים על הרכב. (קרו הרבה מקרים) אנשים עובדים על המכס כשמכניסים את הרכבים לארץ ,ואחרי זה בעל הרכב האחרון ,שבהרבה מקרים הוא בכלל לא היבואן משלם את המחיר.

פורסם
תבדוק טוב ששולמו כל מסי היבוא לפי שווי הרכב הספציפי. שלא יפלו עליך עוד שנה שנתיים ויבקשו הפרשים על הרכב. (קרו הרבה מקרים) אנשים עובדים על המכס כשמכניסים את הרכבים לארץ ,ואחרי זה בעל הרכב האחרון ,שבהרבה מקרים הוא בכלל לא היבואן משלם את המחיר.

וואלה? -- ואיך אני בודק את זה? אילו אישורים בדיוק דרושים?

פורסם

מכיוון שאתה קונה יד שניה - זה לא מעניינך מכיוון שאתה לא זה שייבאת, ולכן לא יכולים לדרוש ממך דבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...