Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעה בתנור

yariv_mi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ויכוח עם חבר

קודם כל האם יש למישהו מידע על צביעה בתנור ? שיטות ביצוע וכדומה ...

והשאלה היא : האם יש צביעת רכבים בתנור עם חום בארץ?

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

תנור זה מקום שמייצר את מיטב התנאים בכדי שהצבע יצבע על הרכב בצורה האופטימלית וגם יתייבש בצורה הכי טובה שיש.

אני מאמין שלכל מוסך פחחות שמכבד את עצמו יש לו תנור.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

והשאלה היא : האם יש צביעת רכבים בתנור עם חום בארץ?

למה להתווכח כשאפשר ישר ללכת מכות...

ודאי שיש בארץ צביעת רכב בתנור, למעשה "תנור" זה תא צביעה סגור שיש בו בקרה על לחות וטמפרטורה, יניקת אוויר תחתית למניעת overspray, ותאורה. יצרני הצבע מחשבים את זמן הייבוש באוויר לפי טמפרטורה של 21 מעלות צ' ולחות יחסית של 50 אחוז. מכיוון שלחות גבוהה פוגמת באיכות הגימור של הצבע וכדי לקצר את זמן הייבוש מחממים את האוויר. צביעת רכב מבוצעת במספר שכבות ולכן יש חשיבות להאצת הייבוש של הצבע עד לשלב בו ניתן לצבוע עליו שכבת צבע או לכה נוספת. טמפרטורת הייבוש משתנה בהתאם לסוג הצבע אך הטמפרטורה המרבית המקובלת היא 60-80 מעלות צ'.

פורסם

תודה רבה רבה !!

דרך אגב , אני ניצחתי :)

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

• תוכן חדש...