Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סיטרואן C3 2010 לפני כחודש עשיתי טיפול והייתי לי בעיה שנורה של המנוע הייתה נדלקת ולאחר מספר דקות נכבת ( כביכול המונע היה מתחמם) לאותו טיפול הגעתי עם גרר ובמוסך מורשה אמרו שזה בעיה בחיישן טמפרטורה שהוחלף וגם ביקשתי שיחליפו לי נוזל קירור, הם מילאו לי כמעט עד הסוף של המיכל רזרבה ( כמעט עד הפקק) עכשיו לגמרי במקרה הבחנתי שהנוזל קירור ירד באופן משמעותי, הוא עדיין טיפה מעל המקסימום (היה מלא כמעט עד הפקק). יכל להיות שהמנוע באמת היה מתחמם ונגרם נזק לפאקונג או לראש מנוע? בגלל זה איבוד המים.. אם כן האם אני יכל לטעון שזה אשמתם שלא זיהו את הבעיה, או שבגלל שזה היה מלא עד הסוף כמעט זה רוקן את עצמו? כמו כן אני מרגיש ריח של גז מבחוץ האם יש קשר בין הדברים?

( לא יוצא עשן לבן מהאגזוז ולא מים ואין שום נזילות)

ואם אפשר המלצה על מוסך אמין שמתמחה בסיטרואן באזור נתניה

תודה מראש לעונים.

פורסם

קרה לי משהו דומה השבוע עם הרכב שלי, רוקנתי נוזל קירור בשביל בדיקה כלשהי ולאחר מכן מילאתי חזרה מה שהיה חסר, יום למחרת אני מסתכל ורואה שחסר נוזל, עשיתי בדיקה וראיתי שאין נזילה והכל תקין.

מילאתי להשלים את החסר ונכון לעכשיו ( יומיים אחרי ) הכל תקין.

ההערכה שלי היא שפשוט היה אוויר במערכת שמילאתי את המים בפעם הראשונה וכשהנעתי את הרכב אז האויר יצא והמפלס ירד.

תמשיך לעקוב אם עדיין קיים איבוד מים.

פורסם
הם מילאו לי כמעט עד הסוף של המיכל רזרבה ( כמעט עד הפקק) עכשיו לגמרי במקרה הבחנתי שהנוזל קירור ירד באופן משמעותי, הוא עדיין טיפה מעל המקסימום (היה מלא כמעט עד הפקק).

יש סיבה למה יש קו מקסימום. מים חמים תופסים יותר נפח ממים קרים ולכן יש להשאיר להם מקום.

ברגע שממלאים מעל קו המקסימום העודפים פשוט נשפכים החוצה.

תמשיך לעקוב אחרי המפלס, כל עוד נשאר מעל קו המינימום הכל בסדר.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...