Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

קניתי סיאט איביזה לבנה חדשה, אני רוצה לשמור על הרכב מאוד וקניתי meguiar ultimate liquid wax,

הווקס טוב לצבע לבן?

כדי למרוח ווקס על הפנסים?

כדי למרוח ווקס על השמשות?

תודה

פורסם

איו בעיה עם הווקס לצבע,לגבי השמשות אין טעם,זה לא יתן לך כלום.

לגבי הפנסים יש כאלה שאומרים שזה עוזר נגד הצהבה שלהם,אישית אני לא שם על הפנסים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מכיר את הווקס

מריחת ווקס על הפנסים מונע מהם לדהות

על החלונות במקרה והחלון לא דוחים מים תוכל לשים על השמשות כדי שיעשה את האפקט

פורסם

אין ממש מה לעשות נגד הפנסים.

גם אין טעם למרוח ווקס על השמשות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הצלחתי להבין על סמך מה אתם אומרים את זה?!

מדברים ספציפית על הווקס הזה?!

כי אני מורח ווקס על הפנסים מעל לשנה..הם לא פחות מחדשים כרגע.. כמובן שלא עברו חידוש מעולם..

לגבי השמשות במיוחד הקדמי מה יותר נוח משיטינג טוב כשיורד גשם ואין צורך במגבים?!

פורסם

איזה שנה הרכב שלך?

פורסם

כלומר יש לך פנסים די חדשים לכן זה לא מדד שווקס מונע הצהבות,צריך לתת כמה שנים ולראות.

פורסם

מכיר רכבים שנתיים על הכביש שהמצב שלהם רע משלי..

לשם השוואה שמתי לפני כשלושה חודשים פנס חדש מאותו הדגם ליד שלי... כמו שאמרתי הפנס שלי לא יורד מפנס חדש..

פורסם

בין אם זה עובד או לא עובד על הפנסים, זה חלק קטן, אז אני מתאר לעצמי שהווקס לא יכול לפגום בפנס אז חוץ מלתרום ומינוס של 3-4 גרם ווקס על הפנסים לא קרה כלום.

האמת שאני גם שמתי במקרה את הווקס שיש לי על הפנסים, אבל הם לא במצב הכי חדיש ואצלי צריך לעבור שיוף, לאחר מכן איישם ווקס כל תקופה ונקווה שזה יחזיק / יעזור.

אם לא? אז הלכו כמה גרמים של ווקס.

נ.ב על השמשות לאחר נסיון שלי - לא ממליץ, אולי זה סוג הווקס (סינתטי) שהשתמשתי, אולי זה פשוט לא מתאיים, קנית חומר ייעודי לשמשות נגד מים וזה עושה את העבודה מצויין.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...