Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעי סוף שנה - סקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מבצע" אתה מקבל חבילת איבזור ב 2200 ועושים לך עליה הנחה של 2000 שח. מיכל דלק מלא ,מעמד לפלפון ברכב מעור ואיתורן ... דלק אני לא צריך מעמד לפלאפון גם לא צריך הרכב מגיע עם מערכת עם טלפון בילד אין. אולי האיתורן צריך. הם לא מוכנים לותר על החבילה . אבל אני לא צריך אותה.... בקיצור דוחפים לך חבילה כדי לעשות עליה הנחה . מוזר ביותר.

אני מדבר על יטי 1.4 ... לדעתי המחיר ממש מוגזם.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחיר של היטי באמת קצת מוגזם, קיבלתי הצעה גם עליו כי בנות הבית מעדיפות ג'יפון.

יטי 1.2 בסיסי במבצע נמכר ב-1,000 ש"ח יותר מאוקטביה אלגנס.

הם באמת מוסיפים אוטומטית את חבילת הסימפל הזאת אבל אני בכל מקרה הייתי מוסיף אותה אז זה פחות מפריע לי.

הופתעתי לטובה מזה שלא גובים תוספת עבור צבע מטאלי ובערב נזכרתי ששכחתי לשאול כמה יעלה להוסיף גג פנוראמי ומצלמת רוורס.

פורסם

מייק, חבילת הסימפל כמה שאני יודע באה עם חיישני רוורס גראפיים. מצלמת רוורס זה כבר קצת אוברקיל מעל החבילה הזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זאת עוד בקשה של בני הבית, אם יש תצוגה משולבת זה טוב.

אצלך יש רק חיישנים אחוריים לא? יש להם תצוגה?

פורסם

אצלי חיישנים קדמיים ואחוריים עם תצוגה במערכת מולטימדיה - מאוד נוח. יש תמונה של הרכב מלמעלה ומרחק בקווים מכל חיישן. בנוסף יש צפצוף בהתקרבות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אצלי חיישנים קדמיים ואחוריים עם תצוגה במערכת מולטימדיה - מאוד נוח. יש תמונה של הרכב מלמעלה ומרחק בקווים מכל חיישן. בנוסף יש צפצוף בהתקרבות.

איזה רכב נמצא בבעלותך?

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

גם לי יש חיישנים גראפיים עם תצוגה במסך המערכת וזה מאד נח. לא רואה צורך בהתקנת מצלמה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

את האמת ? מגוחכים הסקודה האלו.

אני מנסה מספטמבר לקנות אוקטביה 1.8T

אם זה במבצע 72 שעות שהיה להם בספמבר ואם עכשיו במבצע סוף שנה

הבעייה ? אין לה צבעים במלאי

ומה שיותר מטריד זה שאפשר לקבל צבעים אבל זה על גירסא מיוחדת Special Addition שעולה עוד 11 אלף.

אהה וכמובן המחיר לא תקף אם רוצים להזמין צבע שאינו במלאי

בדיחה !!!!

פורסם
את האמת ? מגוחכים הסקודה האלו.

אני מנסה מספטמבר לקנות אוקטביה 1.8T

אם זה במבצע 72 שעות שהיה להם בספמבר ואם עכשיו במבצע סוף שנה

הבעייה ? אין לה צבעים במלאי

ומה שיותר מטריד זה שאפשר לקבל צבעים אבל זה על גירסא מיוחדת Special Addition שעולה עוד 11 אלף.

אהה וכמובן המחיר לא תקף אם רוצים להזמין צבע שאינו במלאי

בדיחה !!!!

זה כל הקטע ב"מבצע" הזה.

נסה ג'טה 1.8

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

לא מדוייק

המבצע גם על רכבים שמגיעים עד מרץ 2015 אבל כרגע ניתן לתמחר אתם

( משלוחים ידועים )

בכל מקרה כבר פעם שניהי שאני לא מצליח לקנות מהם רכב

אולי רמז

פורסם
אני סימנתי את האוקטביה, הקורולה וה-3, אלה המתחרות המובילות לדעתי.

את המאזדה אני אקפוץ לראות ולקבל הצעת מחיר השבוע, שם אני מכוון לדגם ה-2 ליטר אקטיב.

הקורולה היא אפשרות אחרונה מבחינתי.

ראיתי פרסומים של מאזדה על ימי מכירות בין 12-19 בדצמבר, אולי כדאי לחכות שבוע.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

stio, אתה קורא את השרשור לפני שאתה מגיב? אף אחד לא הזכיר שהוא שוקל לרכוש פביה...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...