Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס או פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בקניית רכב בין גטס מהדגמים הבטיחותיים (לא GLF) מנוע 1400 2006-7 לבין פיאט פונטו דינאמיק שנת 2004.

הפיאט קצת יותר זולה אבל מטופלת היטב במוסך מורשה כבר כמה שנים וזה הצעת מכירה ספיציפית שדיברתי איתו והגטס כרגע רק מודעות שראיתי בלי ליצור קשר.

אשמח לתגובות בהקדם.

תודה.

פורסם

הפיאט תהיהה חיסכונית יותר,הדינמיק זאת הגירסה המאובזרת עם מנוע יותר חזק ועם גיר רציף,אם יש לה היסטורית טיפולים במורשה זה יתרון גדול.

הגטס גם מאוד אמינה,פחות חיסכונית,ובאמת רכב טוב רכב עם אחזקה זולה,אם הייתי נותן יתרון לרכב עם היסטורית טיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אישית הייתי הולך עם הפונטו.

מניסיון רב עם הרבה דגמי פונטו, הרכב אמין ועם הטיפולים הנכונים בקושי רואה מוסך, אחזקה זולה, חסכוני בדלק ומאוד נוח ונעים לנסיעות ארוכות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...