Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת פנסים מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום פנסים חדשים למזדה 3 ספיריט שלי שנת 2010 (מנוע 2000 סמ"ק)

עכשיו איפה כדאי לי להתקין אותם ואצל מי ?

מה חשוב להשים דגש כשמתקינים את הפנסי החזית ?

הפנסים הישנים שלי היה נכנס להם מים כל הזמן והם היו עם אדים בפנים... וגם היה להם את ה"פטרייה" מהשמש ..

יש לי נורות קסנון בגוון 6K אני מקווה שעם הפנסים החדשים אני ייראה כמו שצריך וברור בלילה .

אני מאיזור הצפון .

אשמח לעזרה תודה רבה .

פורסם

יש לך זוג ידיים ימניות טובות?

ההחלפה במאזדה כמו שלך מצריכה סה"כ פירוק של הפגוש הקדמי (אפשר אפילו לפרק רק חלקית)

אם אין לך רצון להתעסק עם זה, כל מוסך פחחות ידע להחליף לך.

פורסם

גם לי נכנס מים בזוג הפנסים הקדמיים

פנסיים מקוריים ברכב שמעולם לא עבר נגיעת צבע.

אני עכשיו עובד מול היבואן בארץ להחלפת הפנסים לחדשים

עברה שנה מתום האחריות,נקווה לטוב.

לעניינו פרק טמבון קדמי בקל ותחליף.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

בשביל להחליף את הפנסים,תיצטרך להוריד טמבון.אבל קח בחשבון,שהפנס שקניתה הוא תחליפי ולא מתאים לעבוד עם קסנון.ככה שעם הזמן מהחום שפולטת הנורה,העדשה שלך בפנים תהיי דהוייה,והתאורה שלך תיפגע.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

עשה טובה לעצמך ולסובבים אותך, ופשוט אל תתקין תאורת קסנון.מעבר לזה שזה לא חוקי, העדשות לא מתאימות לקלוט את עוצמת ההארה של נורת קסנון.

ג'ובני

פורסם

אין שום בעיה של חום או עוצמת האור בנורות קסנון, הן מתחממות פחות מנורות הלוגן.

כן יש בעיה של מיקוד האור ולכן ישנו סינוור בשימוש בנורות לא איכותיות. העדשה בפנס שמיועד לשימוש עם נורות הלוגן מותאמת מבחינה אופטית למבנה של נורת הלוגן ומיקום חוט הלהט שלה. נורות קסנון לא איכותיות, שונות בפרמטרים האלו מבחינה אופטית מנורות הלוגן ולכן העדשה לא "חותכת" את האלומה כמו שצריך ונוצר סינוור.

עוד נקודה לגבי הפנסים, הפנסים התחליפיים לא כוללים בד"כ מנוע לכיוון זווית אלומה ויש להעבירו מהפנסים המקוריים.

פורסם

הבאתי זוג פנסים חזייתים תחלופי לא מקורי .

זה משנה תחלופי או מקורי מבחינת איכות,עוצמה,אמינות,אמידות ? אם כן אז במה והאם זה שינוי משמעותי ?

עכשיו כמו שרשמתי לכם יש לי מנורות קסנון 6K והם רק על האור הרגיל (נראה לי שזה נקרא אור מעבר) ולגבי אור גבוה ברכב השארתי את הנורות המקוריות שבאות איתו.

האם זה שאני ישתמש עכשיו עם קסנון עם הפנסים החדשים יכול לגרום לי לנזק לפנס ? האם אני לא יראה כמו שצריך עם הקסנון שיש לי בפנסים התחלופיים החדשים?

תודה על העזרה .

פורסם

היי יוני. כמו שכתבתי קודם, התקנת HID בפנס מאזדה יגרום לסנוור לכל מי שסביבך. אתה מבחינתך תרגיש הרבה יותר אור בשטח, בפועל אתה מסנוור כמו השמש.

אם אתה מעוניין ללכת עד הסוף, יש לך את האתר http://www.theretrofitsource.com/components/projectors.html

שם תוכל לרכוש עדשת פרוג'קטור יעודית ל HID. אחרת, כל התקנה שלא תעשה תגרום לסנוור הבא ממולך,והרכב שאתה נוסע מאחורי.

ואם כבר התחלת דבר כזה, תתקין נורת 4300K . תקבל יותר אור גם.

אגב עדיין, כל זה לא חוקי.

ג'ובני

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

פנסים תחליפיים בעלות של כ-500 ש"ח ליחידה.

ההמלצה שלנו היא להשתמש במקוריים (ניתן להשיג משומשים במחיר של כ-400 ש"ח ליחידה).

מוזמן להגיע אלינו להתקנתם.

שמעון זוארץ

03-5333082

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

אהלן שמעון למה אתה לא ממליץ לקנות פנסים תחלייפים ?! (קניתי זוג תחליפי שמיוצר בטייואן)

הרכבתי אותם הכל בסדר..

אבל יש לי שאלה אלייך יש לי נורות קסנון ברכב 6000K עכשיו שמתי לב בלילה

שהאור בצד של הנהג מאיר פחות למרחק מהאור של הפנס שבו יושב בן אדם ליד הנהג .

זה אחרי שעשיתי כיוון פנסים, זה אמור להיות ככה ?!

עכשיו עוד שאלה קטנה זה שמתי פנסי קסנון יכול להזיק לי לפנסים באיזושהי צורה ?

דרך אגב לקחו לי 200 שקל על הרכבת פנסים זה יקר או מחיר סביר ?

תודה מראש לכל העוזרים .

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב יוני,

אני ממליץ על מקוריים מפני שלרוב יהיו איכותיים יותר מתחליפיים לאורך זמן, אך בהחלט מתקינים אצלנו גם תחליפיים איכותיים. בנוגע להתמודדות שלהם עם נורות קסנון לא מקוריות זה כבר עניין אחר, קשה להתחייב.

בנוגע לתאורה בפנס הימני:

באירופה (ובישראל התקן הוא אירופאי) התקן הוא לפנסים אסימטריים, ז"א שהפנס הימני מאיר יותר רחוק מהשמאלי. הסיבה היא צמצום הסינוור של נהגים המגיעים ממול. זה כך בכל הרכבים, ייתכן ועם הנורות החדשות זה בולט לך יותר לענין.

שמעון זוארץ

03-5333082

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...