Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומרים שגטס לא יפנית אבל רכב מאוד אמין, קצת זללן דלק, נוח ובגרסאות המאובזרות שלא יוצאות ליסינג הרכב גם מהנה.

הסיריון גם אמין, נוח וחסכוני.

השאלה היא מה הצרכים שלך? כמה ק"מ לשנה? מי הנוסעים?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

עבודה של חצי שעה נסיעה. יש פקקים יחסית. גרה במרכז. לא נוסעת הרבה צפונה או דרומה. בעבר, היה לי ממוצע של 10000 בשנה. אני הנוסעת היחידה.

לא ורוצה רכב משפחתי. יהיה לי קשה להסתובב. חשוב לי להחנות בקלות. כי אני מאלה שמפספסות ועשות תאונות. אבל הי חוב זה צריכת דלק ואמינות. האם אפשר לקנות רכב יחסית סבבה ב25 , כמו יונדאי אתוס. בעבר הייתה לי מזדה 121.

פורסם (נערך)

אם ככה אז כפי שרשמת, סיריון וגטס יעשו את העבודה בצורה טובה.

סיריון עדיפות למנוע 1.3.

גטס עדיפות לרמות גימור GLX\GLI\GLS. לא GLF, הרכב לא בטיחותי.

מוסיף לרשימה גם פיאט פונטו גרנדה, הרכב אמין, חסכוני בדלק, מאוד נוח לנסיעות ארוכות.

במידה ותגדילי קצת את התקציב תוכלי לרכוש פורד פיאסטה שאני אישית מאוד ממליץ, איכות חומרים טובה, רכב נוח ואמין.

עריכה אחרונה על ידי אוהד זכי

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

איגניס טובה יהיה קשה לך למצוא, אבל הייתי הולך עליה. יהיה לך גם טיפה פוזה של ג'יפון מדרכות (בכאילו), אולי זה מדבר אלייך.

סיריון בשנה הזאת לדעתי כבר יש סיכוי למצוא משהו טוב בתקציב שלך. הרכב אמין מאוד, והוא כנראה אחד הרכבים הקלים ביותר לחנייה שיש.

בדקתי עכשיו, יש מאות רכבים כאלה משנתונים 2007-8 בלוח.אני מאמין שלמרות שבדר"כ נהוג לומר שהמחירון שלו גבוה ממה שהוא שווה, בשנתונים האלה כבר תהיה גמישות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

המחירון של הסיריון באמת גבוה ביחס לרכב.

כמו כן בנסיעה עירונית הוא לא כזה חסכוני כמו שחושבים.

לי הרכב עושה 1ל9-10 בנסיעה עירונית.

אם דלק זה לא אישיו, אז מדובר על אוטו פשוט ואמין.

רוב מוכרי הסיריון שאיתם נפגשתי, דרשו מחיר ממש גבוה ביחס לאיך שהרכב נראה.

• תוכן חדש...