Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לעצמאיים שבכם יש לי שאלה,

אני שוקל לבצע עסקת ליסינג תפעולי. אני תוהה לגבי העלויות לרכבים בקטגוריה של מאזדה 3. כמה צריך לעלות רכב כזה לחודש? האם משתלם?

תודה

פורסם

משתלם זה עניין אינדיבידואלי.

משפחתית 1,600 סמ"ק סטנדרטית מהמקובלות בשוק (לא אוקטביה מצד אחד, שהיא יקרה יותר. ולא שברולט קרוז שהיא זולה יותר) זה בסביבות ה-2300-2500 ש"ח לחודש לפני מע"מ ותוספת על קילומטראז' חריג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. לא בטוח שהייתי בוחר ליסינג תפעולי אם אתה עצמאי, יש היום תוכניות מצויינות לליסינג פרטי עם תחזוקה ב-1500 ש"ח לחודש כולל מעמ לקילומטראז' של 20000 ק"מ בשנה.

2. שלמה סיקסט מציע ליסינג לכלי רכב יוצאי ליסינג כולל ביטוח, צמיגים מצבר ומגבים במחירים תחרותיים מאד - שווה בדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מה נהוג לקילומטראז' בסיסי? על איזה רכב היית ממליץ בטווח המחירים הזה ולמה?

כמדומני ההגבלה ברוב העסקאות היא ל-20 אלף קילומטרים בשנה, כשאפשר לתמחר לך מראש חריגה אבל בתוספת מחיר.

על מה הייתי ממליץ? תלוי בצרכים ובדרישות שלך.

בכל מקרה גם ליסינג מימוני זה משהו שכדאי לעצמאי לשקול, אם כי גם לליסינג כזה יש חסרונות. השאלה מה יותר משתלם היא שאלה שרואה החשבון שלך צריך לענות עליה, בהתאם לעסק שלך ולתזרים המזומנים שלך.

פורסם

תודה לשניכם.

רק את עיניין הליסינג הפרטי כולל תחזוקה לא הבנתי. אז מה נשאר לשלם שם, רק ביטוח? (ודלק כמובן)

פורסם

בליסינג תפעולי מלא אתה שם דלק ונוסע. ביטוח, טסט, טיפולים - לא מעניין אותך.

הרכב נתקע? אתה מתקשר ומגיעים אליך עם רכב אחר.

צריך לעשות טיפול? אתה מתקשר ובאים אליך לעבודה לקחת את הרכב.

בליסינג מימוני זה קצת אחרת. גם אם אתה לוקח את החבילה של השירות, אתה עדיין זה שצריך ללכת למכון טסטים ולהעביר את הרכב טסט. אתה עדיין זה שצריך לקחת את הרכב למוסך כדי לעשות לו טיפול. נכון שהטיפול הזה שולם מראש, אבל אתה זה שהולך למוסך.

אגב, גם ביטוח אפשר להכניס לך כחלק מהחבילה של הליסינג המימוני, בשלמה סיקסט למשל יש תוכנית כזאת.

ויש גם הבדל בתשלומים - בליסינג מימוני לרוב צריך לשים מקדמה בהתחלה, כשגובה המקדמה הוא זה שקובע את גובה התשלום החודשי. בליסינג תפעולי יש לך רק תשלום חודשי ללא מקדמה (אלא אם אתה עסק קטן ואז אתה צריך לשלם חודש מראש). בליסינג מימוני אין לך אפשרות להחליף רכב באמצע העסקה כי נמאס לך מהרכב, בתפעולי כן.

• תוכן חדש...