Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לה 2 ילדים והיא הייתה לחוצה לעוד ילד?

זה כמו שעומדים להפסיק לייצר איזה משהו, אז אנשים קונים ממנו הרבה בשביל ערך עתידי. תחשוב על זה בתור "ילד אספנות" :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אם הוגשה תביעת אבהות ונימצא כי אתה האבא אתה תשלם מזונות ,שום חוזה לביטול או החזר כספים לא יעזור לך.

הסיכוי היחיד שלך לא לשלם מזונות זה שלא תוגש נגדך תביעה כזו.

רצוי שתקרא גם את זה:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3610162,00.html

לא נמאס לך להביא דברים ברורים

מזונות לילד הוא יחוייב לשלם אם הילד שלו.

אבל זה לא מונע ממנו להגיע להסכם עם האשה שכל מה שהוא יחוייב לשלם לילד היא תחזיר לו. ואת זה אתה לא מבין כנראה.

נהג לילה

שלחה לו הודעה זהב מה אתה חושב יפסוק כרגע השופט.

שכתבה זאת מתוך סערת רגשות, או מחשש לחייה .

ואם זה ילד שלו שישלם וייהנה ממנו, גם אם לא יקבל החזר מהאם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שדבר ראשון שאתה צריך לעשות זה בדיקות איידס ומחלות מין.

תוודא שהחיים שלך לא נדפקו לגמרי, ואז תתחיל עם כל סוגיות המשפטיות והרגשיות בנושא הילד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה מתכוון להמשיך לנקנק אותה בזמן הזה?

מה אכפת לו?....להריון היא כבר לא תיכנס...:-D:roflmao:

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
לא נמאס לך להביא דברים ברורים

מזונות לילד הוא יחוייב לשלם אם הילד שלו.

אבל זה לא מונע ממנו להגיע להסכם עם האשה שכל מה שהוא יחוייב לשלם לילד היא תחזיר לו. ואת זה אתה לא מבין כנראה.

נהג לילה

שלחה לו הודעה זהב מה אתה חושב יפסוק כרגע השופט.

שכתבה זאת מתוך סערת רגשות, או מחשש לחייה .

ואם זה ילד שלו שישלם וייהנה ממנו, גם אם לא יקבל החזר מהאם

ישה, כתבתי לפנן שראיתי על ההודעה.

חוץ מזה אני בגישה שהילד לא שייך לסכסוך בין הוריו. אם אתה האבא אז שלם בכיף כי אתה נותן לילד שלך וכמובן תהנו אחד מהשני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה כמו שעומדים להפסיק לייצר איזה משהו, אז אנשים קונים ממנו הרבה בשביל ערך עתידי. תחשוב על זה בתור "ילד אספנות" :D

היא רק בת 33, כן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יכול לדרוש ממנה שלא תשכב עם אף אחד בתקופה הזאת עד הלידה ? מצטער על הבורות אני לא כל כך מבין בילדים ומחלות שעוברות אליהם

היא הייתה אצל הרופא והוא אמר שזה לפני 6 שבועות ועכשיו לך תזכור מה היה אז שאתם עושים את זה פעם/פעמיים ביום, ולגבי ההפלה {הפסקת הריון במילים יפות של הרופא} הוא אומר שצריך לעשות וועדות איזה וועדות בדיוק?

פורסם

על זה נאמר - אמאל'ה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
אני יכול לדרוש ממנה שלא תשכב עם אף אחד בתקופה הזאת עד הלידה ? מצטער על הבורות אני לא כל כך מבין בילדים ומחלות שעוברות אליהם

כשהוא יצא החוצה הוא ידפוק לך על הראש וישאל אותך זה נעים זה נעים לך........:shock:

אין בעיה בקיום יחסי מין בזמן הריון נהפוך הוא.

נסה לזכור אם שכבתם פחות או יותר בזמן הביוץ שלה.

או לחילופן האם טיפתפתה בתוך המרתף לא ליד .

עריכה אחרונה על ידי eyali23

• תוכן חדש...