Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 208 1.6- צריכת דלק 12.5 ק"מ לליטר בממוצע על כל ארבעת הילוכיה האוטומטים ותתלפא שאומנם השיוט מתבצע ב-3000 סל"ד ב-100 קמ"ש אבל זה בסדר סה"כ ולנו אין תלונות אחרי 8 חודשים:)

פורסם

זכור לי שיוט בסלד גבוה מה 207 שהייתה לנו אבל למרות זאת הוא עשה בממוצע 1:10 כש 80אחוז מהזמן אלו היו נסיעות בעיר , בית גן ילדים עבודה וחזרה. מהתרשמות קלה לפני נסיעות מבחן , הקיה הכי מאובזרת , כוללת גג נפתח מקורי וחיישני רוורס מקוריים ואם מגדילים את התקציב ב 2500 שח אז גם מולטימדיה. סהכ כ 102000. הפיג׳ו והקליאו הכי נוחות לישיבה , כשלקליאו יתרון בזכות ה 1.2 ליטר טורבו וגיר כפול מצמדים. שלושתן עולות פחות או יותר אותו סכום. פלוס מינוס 1500 שח. גם בקליאו גיר אוט פשוט 4 הילוכים. צריך לבדוק אותו גם בנסיעה של 110 - 120 קמש.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לקליאו יש גיר אוטומטי כפול מצמדים. אני דיי בטוח שיש לו 6 הילוכים.

אני אישית הייתי מחכה קצת במקומך, קטגוריית הסופר מיני אמורה לקבל מספר מתמודדות חדשות ומסקרנות בשנה הבאה כמו יונדאי I20 החדשה, סקודה פביה, מאזדה 2, מתיחת פנים לקיה ריו, אני מעריך שגם קומבינציה יותר מודרנית של מנוע וגיר ב-208, אופל קורסה החדשה, הונדה ג'אז ואולי גם מתיחת פנים לאיביזה.

נכון שאי אפשר לחכות לנצח אבל אני חושב שאלה שינויים שישפיעו על כל הקטגוריה וגם על תמחור של דגמים מסויימים.

על סוניק טורבו חשבת? אני רואה אותה כגירסה חזקה ומאובזרת ופחות כגירסה ספורטיבית כמו שמנסים למתג אותה.

פורסם

כן בקליאו הנוכחית זה 6 הילוכים, דאבל קלאץ' ומנוע טורבו, כמו שכבר נאמר לפניי, אולי עדיף/כדאי לחכות לשנה הבאה שבה יגיעו הרבה חידושים, ולפי התרשמות ראשונית שהיתה לי מהן (חוץ מה-2 והריו) הפאביה עשתה רושם מאוד חיובי בפריז.

פורסם

תודה לשניכם, כנראה אחכה באמת, למרות שרכב מצ׳מפיון כנראה לא אקנה בקרוב. אמנם אחרי שהחליפו לי טיימינג (מסתבר שבמנוע cdaa לא היה כשל ובכל זאת באו לקראתי) אני רגוע אבל בגלל שכל רחש שולח אותי לבדוק במוסך אני צריך משהו פחות מסובך מתחת למכסה מנוע. שילוב חדש של מנוע וגיר ב 208 נשמע משהו ששווה לחכות בשבילו, אולי גם גיר חדש בקיה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כרגע לא צפוי גיר אוטומטי חדש לקיה ריו וגם הi20 החדשה תגיע עם אותו גיר 4 הילוכים ישן ומיושן (אך אמין).

אם אתה מחפש גיר פשוט, אמין וחסכוני - בדוק את טויוטה יאריס המחודשת. או שבאמת תחכה, אולי אופל תפתיע עם איזה גיר 6 הילוכים בקורסה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני הייתי מחכה לשילוב של הגיר של אייסין והמנוע 1.2 טורבו החדש של פיגו ל208,שילוב מנצח שישדרג את ה208 לחבילה מנצחת.

פורסם
אני הייתי מחכה לשילוב של הגיר של אייסין והמנוע 1.2 טורבו החדש של פיגו ל208,שילוב מנצח שישדרג את ה208 לחבילה מנצחת.

+1

במנוע EP6 לא הייתי נוגע למרות שהאטמוספרי מבחינת תקלות הוא קצת יותר שפוי מהטורבו ובשנים האחרונות יש פחות תקלות (מכאניות במנוע).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה שאתם אומרים זה מעניין, השאלה איך זה ישדרג את המחיר. ☺ ה 307 החדשה זו המשפחתית עם התג הגבוה ביותר

פורסם

אני לא חושב ש 208 טורבו אוטומטית תעלה יותר מרנו קליאו טורבו אוטמטית.

תמיד שתי המכוניות האלו עלו בערך אותו דבר למפרט דומה, וזה כנראה ימשיך להיות כך, אלא אם פיז'ו לא רוצים למכור.

308 עולה כמו גירסאות מאובזרות של המתחרות, שיש להן איבזור מקביל או נמוך יותר. חסרה כרגע גירסת "ליסינג" זולה ולא מאובזרת של 308, ולכן היא נראית יקרה. אולי יביאו גירסה כזאת בהמשך.

פורסם

מה שכתבתי בתחילת השרשור. בכל מקרה השרשור מוצה, אפשר לנעול. אחכה לדגם עם מנוע וגיר שונים או שאלך על הקליאו. ראיתי שהריו צורכת דלק כמו משפחתית 1600 רגילה. אם כבר להוציא כסף על רכב חדש לפחות שיהיה חסכוני

• תוכן חדש...