Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

התקנתי ברכב מערכת שכוללת :

מגבר של קראנץ 1500.4 ( 1500w 4 ערוצים)

מונו בלוק של שירוקו (1000w)

סאב של kicker cumpr ( על הקופסה רשום 800w rms 1600w אבל לפי מה שאמרו לי זה פחות )

קומפוננט של מורל טמפו 6

אני רוצה המלצה לרמקוליים האחרויים שישבו על המגבר 4 ערוצים בסביבות של 500 שקל אני לא רוצה שיעשו רעש חזק אלה שיהיו כמה שיותר איכותיים למחיר (best valiw for price)

אני יודה שהמגברים לא משהו אבל בעתיד החליף אותם בנתיים אני רוצה רמקולים אחריים ...

תודה רבה רבה לעוזרים

פורסם

חבל על הכסף או שתקנה 6*9 של פיוניר או ג'ייביאל גג עד 300 שח או שתוותר על אחוריים ועם קצת תוספת תאטום את הדלתות הקדמיות

פורסם

אם עדיין אין לך חיתוכים ל 6X9 ויש סאב אני ממליץ לך ללכת על סט קומפוננט מורל טמפו אחורי

אתה תקבל תוצאה טובה יותר מאשר 6X9 שהוא רמקול ברירת מחדל למערכת ללא סאב.

פורסם

ממליץ לך לא להתקין כלום כלל.

אני בזמנו קניתי ג׳יביאל כי חשבתי כמוך שזה ישלים לי צליל או משו, חארטה, כמה שטעיתי.

בזמנו היתי במפגש והמליצו לי לנתק ולעשות ניסוי ללא האחוריים, אז העברתי את הבמה קדימה וניסיתי את זה במהלך שבוע ימים ואז החזרתי וניסיתי שוב, ואללה היה ממש הבדל, ולא לטובה.

תמכור את הטמפו ותקנה קומפוננט יותר מתקדם ואתה תהיה מרוצה.

זאת דעתי האישית מהניסיון שלי.

בהצלחה.

פורסם

לכל אלה שקראו את ההודעה בקפידה רשמתי שיש לי קומפוננט של מורל טמפו 6 אז לא הבנתי מה הקטע להציע לי שוב אותם קומפוננטים גם לאחורה ...

וחוץ מיזה ביקשתי רמקול ולא קומפוננט. והאם עדיף להשאיר תקומפוננטים האלה ואחר כך להחליף ליותר טובים ?

פורסם

אנשים מדברים איתך פה ברמה של הבנה של תחום המוזיקה,

Fyi יש קומפוננט 6*9, לפני שאתה חושב שהמליצו לך שוב על קומפוננט תבדוק את הנושא הזה כי גדלים של קומפוננט לא נגמרים ב6.5 וגם לא ב5.25, יש כל מיני.

פורסם

היתרון היחיד של רמקול 6X9 אינצ על קומפוננט 6.5 אינצ

הוא בטווח התדרים מתחת 80HZ ,במערכת ללא סאב רמקול 6X9 אינצ נותן מענה לתחום התדרים הנמוכים

טוב יותר מאשר קומפוננט 6.5 אינצ בגלל שטח ממברנה גדול יותר ,במערכת שבה יש סאב שאחראי על טווח התדרים 80HZ ומטה

האופציה הטובה יותר היא התקנה של סט קומפוננט אחורי ולא של רמקול 6X9 ,הבחירה במורל טמפו 6.5 אינצ היא

סוג של "ברירה טבעית" כיוון שיש לך כבר סט קדמי מאותו סוג בנוסף המורל טמפו 6.5 הוא אחד הקומפוננטים הטובים

בטווח המחיר הנ"ל ,כמובן שאם אתה חולק על דעתי אתה יכול לרכוש רמקול 6X9 קוואסלי של מורל טמפו או כל מותג אחר לטעמך.

• תוכן חדש...