Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רבים מהללים את מטלית הייבוש של הקוריאני המכונה 1100, נכנסתי לחנותו באיביי ומצאתי שני סוגים של מטליות ייבוש אך הדגם איננו 1100 ולא ברור לי מהי העדיפה?

אם מישהו יכול למקד ולהפנות למטלית הייבוש המהוללת אשמח ואודה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון בהגדרה היא לא לייבוש בגלל שהיא קטנה. אבל גם ככה נמכרת ברביעיות. לדעתי שתיים כאלו יספיקו לייבש רכב ממוצע.

לי יש גם אותם וגם את האובר המעולה ולדעתי זה פחות או יותר אותה רמה (הטופ) של המגבות.

פורסם

לא אוהב להשתמש עם המגבת הזאת לייבוש, לטעמי השימוש שלה לשם כך הוא לא אידיאלי.

היא סופגת בצורה שונה מהאובר, "נרטבת" יותר.

עם האובר אני מנגב רכב שלם (ישר אחרי onr או אחרי sheeting עם צינור מים), וחלקים גדולים מהמגבת נשארים יבשים בתום השימוש.

מה שכן, המגבת הזאת מעולה וסופר בטוחה ל"שיטת המטליות", או לבאפינג.

"יאללה בירי".

פורסם

ייתכן שאתה צודק. הבעיה שאין כמעט אופציות לקנות בארץ מגבת ייבוש טובה.

זה או את אלה מהקוריאני למרות שלא מיועדות לזה. או את האובר שיוצאת יקרה נורא אם לא מזמינים כמות.

אני עוד איכשהוא הצלחתי לקנות אחת שנשארה למישהו מהקנייה הקבוצתית שהייתה פה.

פורסם

שיפופו אל תשכח שהאובר גדולה (כמעט כפול) יותר משל הקוראני, עם 2 מגבות של הקוראני אתה מייבש רכב בצורה מושלמת, והשניה לא תיהיה רטובה לגמרי.

אגב לגבי שיטת המטליות בזמנו כשכתבת את השרשור השתמשת בירוקות שלו. יש לך תובנות?

פורסם

למה לייבש עם 2 מגבות אם יש אחת שעושה את העבודה מושלם?

העניין הוא שאני יכול לייבש בעזרת אובר רכב שלם, כשהמגבת מקופלת לחצי, ושהחצי השני יהיה יבש לחלוטין.

הצד שבו השתמשתי יהיה לח לכל היותר.

בכל מקרה זו רק דעתי וזאת העדפה אישית, חלילה אין פה נכון או לא נכון.

כשכתבתי את המדריך השתמשתי במגבות הירוקות כי זה מה שהיה בארסנל, והכי התאים.

כרגע משתמש באדומות, כי הייתי חייב לקנות ולנסות, ומסתבר שמעט יותר נוחות (בדיעבד ייעדתי אותן לבאפינג, ניסיתי לייבוש, וכאמור לא אהבתי).

את הירוקות ייעדתי לתחומים אחרים (panel wipe, דיטיילר).

עדיין הייתי ממליץ על הירוקות, ומכמה סיבות, הן מספיק טובות ובטוחות, חמש מגבות במקום ארבע, יותר זולות והרבה יותר נוחות לשימוש מה-1100 בשיטה הנ"ל (כשמגבת 1100 מתחילה לספוח נוזלים, היא מכבידה מעט) - בקיצור עושות את העבודה.

"יאללה בירי".

פורסם

כל עניין ספיחת הנוזלים אינו מדע מדויק.

ייבוש רכב באיזור גוש דן במז"א של 25-30 מעלות שונה לחלוטין מרכב שעובר ייבוש ב17 מעלות. ויש את עניין הלחות.

לא כולם גרים באיזור אופטימליים ולכן מומלץ להערך בהתאם, אם זו מגבת אחת או 3 שיעשו את העבודה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

גיל..

מסכים איתך לגמרי שלמי שיש אובר עדיף שישתמש בה לייבוש.

אבל למי שאין, יש בעיה של זמינות המוצר. משלוח של יחידה אחת מייקר את העסק לגמרי להבנתי.

ומהקוריאני אתה קונה 4 ב-130, או שמוכר שתיים ואז יש לך אמצעי ייבוש ב-65 ש"ח או שומר אותן למטרות אחרות.

• תוכן חדש...