Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוסטר רצועות או בוסטר רגיל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילדה חצתה לאחרונה את גיל 4 ואם לא אחיה הקטן בן 9 חודשים שלוטש עיניים על כסא הבטיחות שלה לא הייתי צריך לרכוש כסא נוסף עכשיו.

האם ללכת על בוסטר רצועות (רתימת 5 נקודות) כמו כסא בטיחות או בוסטר גב עם קשירה באמצעות חגורת הרכב?

ברור שבוסטר רצועות בטוח יותר אבל כנראה שתוך שנה +- הילדה כבר לא תרצה להיות קשורה בצורה הזאת כך שיכול להיות שאני סתם לוקח את זה יותר מדי בחשבון בשיקולי הרכישה שלי.

אגב, המלצות על מוצרים בהחלט יתקבלו בברכה.

בנתיים אני מתלבט בין:

http://www.toyland.co.il/items/345433-%D7%9B%D7%A1%D7%90-%D7%95%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8-Pioneer-70-%D7%A6%D7%91%D7%A2-ONYX-Britax

http://www.toyland.co.il/items/356734-%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8-SecureKid-300-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-Evenflo-%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%A4%D7%A1-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D

http://www.asfir.co.il/kids/index.php?route=product/product&product_id=9

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני לא יודע לענות לך למעט זה שאין שום סיבה אמיתי לשלם 1200 שקל לבוסטר.

כל מה שהוא עושה זה מגביה את הילד ככה שלמשקל שלו יהיה מנוף יותר גדול שיפעיל את חגורת הבטיחות בעת הצורך.

אני יכול לומר רק מהניסיון שלי - לא קניתי בוסטר רצועות.

קנה בוסטר בסיסי בו הגב מתפרק מהבסיס. הם גדלים והגב מתחיל להפריע ואז אתה משתמש רק בבסיס.

בוסטר גם לא צריך לעלות 650 שקלים. כל העיצובים והמגניבות זה לעין של הורים. זה מוצר פשוט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא מסכים איתכם. לבוסטר גב יש תפקיד חשוב מאוד בהגנה על ילדים, בעיקר מפגיעות צד, אבל לא רק.

בוסטר רצועות עדיף מבחינת בטיחות, אבל שים לב שרובם עד 18 ק"ג. יש כמה דגמים שניתנים לשימוש

עם הרצועות עד 23 ק"ג וכאלה עד 30 ק"ג.

יכול להמליץ לך על הבוסטר הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=779555

גם עם מספיק כוכבי בטיחות, גם נוח להרכבה, ונוח לשימוש לילדים. הוא לשימוש עם רצועות עד 23 ק"ג,

ואח"כ פשוט מפרקים את הרצועות, והוא הופך לבוסטר גב לשימוש עם חגורת הבטיחות הרגילה.

ניתן להרכבה ברכב גם לעיגוני האיזופיקס וגם ע"י חגורת הבטיחות.

פורסם

רתימה עם חגורות עדיפה משמעותית על רתימה עם חגורת הרכב הרגילה, במיוחד בגיל של הילדה שלי (בת 4) כי ככל שהם גדלים הגוף שלהם מתחזק ועמיד יותר מבפגיעות. מעבר לכך, בוסטר ב- 300 ש"ח לרוב יהיה ללא איזופיקס שזה מאוד חשוב עבורי (בטיחות, התקנה נוחה ומהירה).

עזבו את העלות ומה שאני מוכן להשקיע, קניתי שני כיסאות בטיחות...אחד יקר (britax) ואחד באמצע (אלפא אומגה) ומרגישים די בקלות את ההבדלים במחיר ונוחות השימוש ביקר עדיפה מהותית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לנו יש בוסטר גב איזופיקס של איזו חברה גרמנית שעלה כ- 1000 שח. לא הייתי קונה רצועות משיקולי עצמאות של הילד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

על מה מתפלא?

כתבתי שבוסטר עם רצועות עדיף, אם אפשר.

כמו כן, אני לא מזלזל בבטיחות. ציינתי בוסטר שקיבל 5 כוכבי בטיחות (ציון מקסימלי) ועדיין עולה פחות מ-300 ש"ח.

גם הבוסטר שציין עמיתי המלומד ב-350 ש"ח מקבל ציון גבוה:

http://www.iihs.org/iihs/ratings/child-boosters/best-bets

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם (נערך)

לנו יש את הסייבקס פיקס משם

לגבי הlatch צריך לבדוק אם זה החיבור הרגיל או רק וו עליון.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אשמח לדעות נוספות

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום, מחפש לקנות 2 בוסטרים.

ככה, יש לנו היום כסא בטיחות איוונפלו ובוסטר איוונפלו כמו שצויין בתגובה הרביעית, ישארו ברכב אחד.

הילדים אוטוטו בני 4 ו-5.

משהו יתחדש בתחום מאז 2014? :roll:

למישהו יש ניסיון עם המי-פולד ? http://www.toyland.co.il/items/1261548-בוסטר-מתקפל-וסופר-קומפקטי-מיפולד-MiFold

המלצות נוספות יתקבלו בברכה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

2 הסנט שלי: הגדול שלי בן 5 ועדיין יושב בכיסא בטיחות מחובר עם איזופיקס וריתום 5 נקודות של הילד - הכיסא נקנה מראש בהתאם והוא עד 1.20 מ'/30 קילו - זו נראית לי הקונפיגורציה הבטוחה ביותר. כמובן שהילד כבר קושר את עצמו לבד לכיסא ומשחרר את עצמו לבד, אבל לא נרשמה שום דרישה למעבר לפורמט אחר או שום מחאה על ישיבה בכיסא, ואני לא רואה שום צורך להעביר.

פורסם

לגבי מי שרשם שאפשר להעביר לבוסטר ללא גב, נכון שע"פ החוק אפשר אך אם הבטיחות של הילד שלכם חשובה לכם, יש להמשיך להשתמש בבוסטר עם משענת גב עד שהוא מגיע ל1.45 לפחות.

פורסם

לטובת הדורות הבאים וכל מי שייכנס לשרשור הזה ויחפש תשובה עדכנית, לפני כמה חודשים הקטנה שלנו הגיעה לגיל שנה, אז העברנו אותה לכסא הבטיחות של הגדולה (Safety 1st Alpha Omega) וחיפשנו לגדולה (3.5) בוסטר עם 5 נקודות עיגון שגם מתפרק לבוסטר גב ובסופו של דבר רק לבסיס, ויש לו גם ציון מירבי בבטיחות.

לקו הגמרו הגיעו ה- Graco Tranzitions ו - Evenflo Maestro, בסוף בחרנו בראשון. שניהם מצוינים ומומלצים (וכמובן עונים על הדרישות לעיל).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
2 הסנט שלי: הגדול שלי בן 5 ועדיין יושב בכיסא בטיחות מחובר עם איזופיקס וריתום 5 נקודות של הילד - הכיסא נקנה מראש בהתאם והוא עד 1.20 מ'/30 קילו - זו נראית לי הקונפיגורציה הבטוחה ביותר. כמובן שהילד כבר קושר את עצמו לבד לכיסא ומשחרר את עצמו לבד, אבל לא נרשמה שום דרישה למעבר לפורמט אחר או שום מחאה על ישיבה בכיסא, ואני לא רואה שום צורך להעביר.

לטובת הדורות הבאים וכל מי שייכנס לשרשור הזה ויחפש תשובה עדכנית, לפני כמה חודשים הקטנה שלנו הגיעה לגיל שנה, אז העברנו אותה לכסא הבטיחות של הגדולה (Safety 1st Alpha Omega) וחיפשנו לגדולה (3.5) בוסטר עם 5 נקודות עיגון שגם מתפרק לבוסטר גב ובסופו של דבר רק לבסיס, ויש לו גם ציון מירבי בבטיחות.

לקו הגמרו הגיעו ה- Graco Tranzitions ו - Evenflo Maestro, בסוף בחרנו בראשון. שניהם מצוינים ומומלצים (וכמובן עונים על הדרישות לעיל).

יש לי גם כסא בטיחות וגם בוסטר כולל גב מסוג איוונפלו, הבעיה שאני צריך עוד זוג לרכב נוסף.

בגלל זה אני שואל.

והאם למישהו יש ניסיון עם המי-פולד ?

http://www.toyland.co.il/items/12615...

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...