Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מעונינים לרכוש רכב משפחתי מרווח בטיחותי ואמין . מחזיקים כרגע פוקוס 2000 ידנית ובסה"כ די מרוצים מהמרחב הפנימי והנוחות .

כרגע הכיוון זה להשתדרג לפוקוס מתקדמת יותר אבל פתוחים לרעיונות נוספים . השימוש ברכב לא על בסיס יומי . נסיעות בתוך העיר בעיקר ומדי פעם מחוץ לעיר .

אשמח לשמוע הצעות

יום נפלא לכולם :-P

פורסם

[quote=

ראיתי בפורום כאילו שלא ממליצים על מגאן - בעית אמינות וטיפולים יקרים . מתלבט . אשמח לשמוע המלצות מבעלי מאגן

פורסם

לגבי המאגן - במסגרת התקציב ראיתי שניתן לרכוש מגאן החדשה 2010 או מאגן 2 2010 . איזה מהן מומלצת יותר מבחינת מרחב פנימי אמינות טיפולים ועוד ?

פורסם

אל תקנה מגאן חדשה, קנה מגאן 2, עד כמה שאני יודע יש אותן עד 2009.

ה"חדשה" (זו הפלואנס) אמנם מרווחת יותר, אבל היא כבדה וצורכת משמעותית יותר דלק. מגאן 2 מוצלחות מאוד, ביחוד בשנתונים האחרונים שלהן.

אה, כן, ורצית לשמוע מבעלי מגאן - לי יש מגאן אוטומטית 2001 עם 215,000 ק"מ ואני מלקק את האצבעות ממנה. כמו כן, אני עוזר להרבה אנשים לקנות מגאנים מכל השנים, ואף אחד לא חזר אלי עם טענות, כולם מרוצים עד הגג (זה לא סתם שאני נעול על הרכב הזה...)

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...