Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מודעה על לאנטיס 2003 יד רביעית 1600 סמ"ק עם 135K

שמעתי על מספר בעיות (לא יודע אם לקרוא לזה "מחלות שיגרתיות") בלאנטיס, ואחת שמאוד הדאיגה אותי ונפוצה מאוד בלאנטיס היא הגיר שניקרא גם בשפה שלנו סולונואיד , לפי בירורים מהפורום הבנתי שיש לגיר נטייה להישאר בהילוך שני או שלישי (בעיקר בעליות) עקב סולונואיד שמספק קוד שגוי ליחידת בקרת התיבה וזו "לוכדת" את ההילוך במיקומו הנוכחי, וכך גורמת לדפיקות ונקישות בעת העברות הילוך וכתוצאה מכך עלולה להסתיים בשיפוץ גיר או החלפתה דבר שמסתכם באלפי שקלים.

אחרי חיפושים בפורום אמרו לי שהבעיה הזאת היא עד דגמי 2002 זה נכון? ואם לא אז איך אפשר להעלות במהירות על הבעיה הזאת? בדיקת קומפיוטסט או דינמומטר יכולים להעלות עליה ישר? או אפילו סיבוב על הרכב לבד? או שכדאי להתרחק מהבעיה הזאת ובכלל מהלאנטיס עצמה?

(חבל דווקא חשבתי שהם רכבים אמינים מאוד :roll:)

תודה.

פורסם

אין אפשרות לזהות סלונואיד שקרוב לסיים את חייו כמו שאי אפשר לדעת מתי המנורה בבית תישרף, זה חלק חשמלי הוא הולך בפעם אחת ללא הודעה מוקדמת.

לגבי הגיר, אם המחלה של הרכב היא סלונואידים זה לא דורש שיפוץ גיר, עד כמה שידוע לי הסלונואיד בלאנטיס יושב מחוץ לגיר, לא הייתי פוסל את הלאנטיס בגלל דבר כזה סדר גודל של 1000-1500 תיקון כולל החלפת שמן גיר זה לא כל כך נורא, כשלא בטוח בכלל שתיתקל בבעיה. מלבד זה הלאנטיס נחשב לרכב אמין מאוד. אופציות נוספות: אלמרה,פוקוס.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לאבא של חברה שלי הייתה מאזדה לאנטיס עם אותו מנוע, שנת 2000, שנרכשה כחדשה מהחברה. היא הייתה ברשותו עד לפני מספר חודשים, ולאחר מכן נמכרה לחבר פורום.

במהלך 14 השנים שהרכב היה בבעלותו, הרכב עבר 140K ק"מ, ולא הייתה ולו תקלה אחת בגיר. בכלל, הרכב היה חף מתקלות לגמרי.

אני לא אומר שהתקלה לא קיימת, פשוט נותן דוגמה לרכב, עם נתונים דומים, שבו התקלה לא קרתה. למען האמת, אני לא מכיר בכלל את התקלה מהסוג הזה ברכבים האלה.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
לאבא של חברה שלי הייתה מאזדה לאנטיס עם אותו מנוע, שנת 2000, שנרכשה כחדשה מהחברה. היא הייתה ברשותו עד לפני מספר חודשים, ולאחר מכן נמכרה לחבר פורום.

במהלך 14 השנים שהרכב היה בבעלותו, הרכב עבר 140K ק"מ, ולא הייתה ולו תקלה אחת בגיר. בכלל, הרכב היה חף מתקלות לגמרי.

אני לא אומר שהתקלה לא קיימת, פשוט נותן דוגמה לרכב, עם נתונים דומים, שבו התקלה לא קרתה. למען האמת, אני לא מכיר בכלל את התקלה מהסוג הזה ברכבים האלה.

בהצלחה.

אבל תשים לב שהייתה פה רק יד אחת! שזה יתרון רציני, על הרכב המדובר עברו 4 ידיים מי יודע מה עוללו לו , והשאלה המרכזית היא איך אפשר לדעת אם בכלל יש את הבעיה הזאת? או בכלל איך צריך להראות ולהרגיש גיר תקין? עדיף לקחת אותה לבדיקה ממוחשבת או למכון גירים? בשביל השקט הנפשי

תודה.

• תוכן חדש...