Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדעות באינטרנט חלוקות, ממה שראיתי הטענה הרווחת היא שלמנוע AGZ לא ניתן להתקין ולמנוע AQN כן ניתן.

מצד שני ראיתי כמה טענות שכן ניתן ובאיביי אפשר למצוא חלקים חלקים שלכאורה מתאימים לAGZ.

אשמח לתשובה חד משמעית ממומחי הואג.

V5

פורסם

ההבדל הוא שבמנוע AGZ המצערת היא מכנית כלומר קיים כבל גז ובמנוע AQN שהוא יותר מתקדם המצערת היא אלקטרונית כלומר אין כבל גז וכנראה זו הסיבה שקיים קיט התקנה של קרוז קונטרול למנוע AQN.

איזה כייף לי :)

פורסם

אשמח אם מישהו יענה לגבי האפשרות הטכנית. ממה שיצא לי לחטט באינטרנט הקרוז קורנטול הוא לא בדיוק חידוש, והמכונית הראשונה עם המערכת היתה קרייזלר משנת 1958 (!), שלמיטב ידיעתי לא היו אז מצערות אלקטרוניות ומחשבי בקרה.

V5

פורסם (נערך)

המסמך הבא לכאורה מדבר על מנוע ה-AGZ ועל כך שכן קיימת אפשרות של בקרת שיוט.

http://vwts.ru/engine/agz/agz_eng.pdf

מרק, דעתך?

אגב, מצאתי גם את המדריך זה:

http://vwgolfr32.co.uk/ccs.pdf

אבל גם שם מצויין על ענין המצערת האלקטרונית.

בכל אופן, אמורים להיות גם קיטים אוניברסליים, אם כי איני יודע להעיד על טיבם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

טום,

לאחר עיון במסמך הראשון אכן נראה על פניו שניתן להוסיף בקרת שיוט אבל צריך למצוא קיט מתאים, השאלה אם קיים קיט כזה למנוע ללא מצערת אלקטרונית.

בדקתי גם מול מסמכים של ייצרן הרכב ולצערינו קיים קיט מקורי רק לרכבים עם מצערת אלקטרונית למנועים הבאים:

1J0998527A

APF,AQN,AQP, AUE,AVU,BDE, BEH,BFH,BML

1J0998527B

APE,AXP,BCA, BAD,BFQ,ARZ, ATN,AUM,AUQ, AUS,AZD,AZH, AZJ,BCB

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...