Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום סיבה לשלם כל כך הרבה מעל המחירון,עשית טעות שהתלהבת מול המוכר, וחבל שבדקת מחירון אחרי ששילמת מקדמה ,ולא לפני.

ובכלל חבל שהרעיון של "לשלם מקדמה" בכלל עלה . זה לא שאתה קונה איזה משהו נדיר ומיוחד, בסך הכל פיאט פונטו , אני בטוח שיש לא מעט מציאות כאלו,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקי כבר קניתי בסוף ב 10 וחצי. להבא אהיה חכם יותר. האוטו סך הכל נוסע טוב ושקט רק יש בעיה שכנראה הוא לא אמר לי עליה. מד הדלק כל הזמן עולה ויורד. אני מתדלק אותו ב 100 הוא מראה לי מעל רבע טנק ואז יורד ל 0 עם הנורית אזהרה ואז שוב עולה ואז שוב יורד. מה הבעיה?

פורסם

כנראה מצוף דלק. שאל בפורום הטכני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה אבל יש פה כמה השערות. שוב, האם מוסך רגיל ידע לעשות את זה או שזה בכלל בעיה חשמלית? אני לא מבין גדול בנגדים וכו'

• תוכן חדש...